Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Amikor összeveszünk a párommal akkor én pl nem tudok este aludni sem ő meg olyat alszik mint a bunda.Mikor reggel felkelunk úgy csinálja mintha nem történt volna semmi. És minden rendben lenne. Eddig úgy voltam vele hogy jó akkor ne rontsuk el a napod de a tüske bennen maradt.Viszont tegnap este megint összevesztünk ő aludt én nem. Reggel szintén mintha semmi nem történt volna úgy csinálta ,de én már nem tudtam úgy csinálni és haragudtam rá. Erre megkérdezi mi bajom van?és mikor elmondtam még neki állt feljebb persze megint vitáztunk erre itt hagyott engem meg esz az ideg :(
Mit tegyek?
2018. máj. 12. 10:57
1/3 anonim válasza:
A pasik kedvelik a struccpolitikát,szerintem nem egyedi eset a tiétek. Mondd el neki higgadtan, hogy szeretnéd, ha megbeszélnétek a vitáitokat, mert téged az megnyugtatna, te nem tudsz ilyen könnyen túllendülni ezeken, stb.
2/3 anonim válasza:
Ne menjetek addig aludni, míg nem beszéltétek meg a problémákat, vagy tüske van bármelyikőtökben. De persze ezt csak egy arra alkalmas emberrel lehet megoldani. A párod valószínűleg kerüli a konfliktust és az erről való kommunikációt. Próbálj vele beszélni, és indulat, sértődés, durca nélkül mondd el mi a bajod. Nem gondolatolvasó, tehát a "semmi" válaszként nem megoldás, az csak súlyosbítja a helyzetet.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem egyedi, nekem szinte az összes volt párom ilyen volt. Veszekedés, vagy a legnagyobb válságunk közben is olyan végtelenül békésen bealudtak 2perc alatt, én meg vagy mellettük bőgtem, vagy szétcseszett az ideg. Ez férfi sajátosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!