Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha laza kapcsolatban is igényem lenne arra, hogy a másio beszélgetni is akarjon velem?
Nem vagyok elégedett a szexkapcsolatommal. A szex nem rossz, de rettentően zavar, hogy csak akkor keres, mikor áthív, beszélgetéseknél pedig passzív és megreked az egész.
Rendes közösjövőt tervezős meg együttlógós kapcsolat most nem fér bele, de nem hiszem, hogy olyan extra igény lenne, hogy beszélgetni is akarjon velem a szexpartnerem.
Mikor szóltam érte, közölte, hogy akkor találkozzunk többet, majd beszélgetünk. Viszont nekem pont az extra találkozások nem férnek most bele.
Ő valószínűleg nem beszédes, én sem vagyok, ha lenne szexkapcsolatom, akkor szex ok, összebújás ok, de mélyebb beszélgetésbe már nem lennék partner.
De van olyan férfi(feltételezem hogy te nő vagy) aki igen, ismerek ilyet.
Szóval ha ő így nem felel meg akkor keresned kell olyat aki szexpartner és beszélgetőpartner is egyben. Ezeket én csak úgy hívom hogy személyes szórakoztató központ. Lerendez szexuálisan, meg még a lelki szemetesládád is lesz...
Van aki ezt bevállalja, én ugyanígy nem, mint a jelenlegi "barátod".
egy szexpartnerrel is van kedvem beszélgetni! Mert a személyisége is érdekes. De nem járok vele, nem vagyunk egy pár. De az ajtótól az ágyig, meg a szeretkezés után van beszélgetni lehetőség.
Ilyen kapcsolatot szeretnék én is :)
40/F
Kötetlen, laza kapcsolatban egyeztünk meg, pedig társkeresésnek indult.
De lehet tényleg nem nekem való ez, így is kb havonta tudunk találkozni, ami nekem megfelelne, de a beszélgetés rész kevés..
Lehet, hogy egy távkapcsolatot keresek inkább. Ott is havonta van kb szex, és legalább a társaságomra is igényt tartanának párnaponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!