Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolat közvetlen munkatárssal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat közvetlen munkatárssal?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó. Szerintem most teszi tönkre az életét. Szakított a párjával 2,5 év után, mert úgy érezte, nem tartanak sehova. Két hétig sírt, mire meghozta ezt a döntést. Utána napokig nem evett, nem aludt. A szülei még most sem tértek magukhoz. Nem éltek együtt (anyagi okok miatt), most akartak összeköltözni és a srác egy hónap múlva, a születésnapján akarta megkérni a kezét. Én voltam az egyetlen, aki tudott erről.

Két nappal a szakításuk után randizni ment egy munkatársával, akivel most "nagy a szerelem". Napi nyolc órát dolgoznak együtt, senkinek nem hiszi el, hogy hülyeség, és hamar egymásra fognak unni. Ma kitalálta, hogy össze akarnak költözni, de egy hónapja sincs, hogy lezárta az előző kapcsolatát.

2018. okt. 10. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
És ha ő így döntött, neked mi a retkes genny közöd van hozzá?
2018. okt. 10. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
14%

Ujabb kamu kérdés:D Gondolom nagyon megviselt, hogy délelőtt nem a terveidnek megfelelően alakultak a dolgaid, és vissza lettél utasítva:D

Fel a fejjel, egy nőnek legyen mindig tartása, és ha jót akarsz magadnak, akkor nem próbálsz ráakaszkodni egy kollégádra, főleg, hogy nős az illető:D

Szóval, én azt javaslom, hogy ne a kamu kérdéseidet nyitogasd, meg az asszonyt próbáld ezzel szórakoztatni, hanem nagyon mélyen nézz magadba, hogy hol is vesztetted el magadban azt a bizonyos valakit, akit nőnek hívnak:D

2018. okt. 10. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
2+ Jah és ha megkérhetlek, akkor inkább a saját múltadból próbálj ihletet meríteni, és ne máséból, mert az a másik ember sosem kezdett kollégával, mert nálad ezerszer különb, és nagyobb tartása van, és volt és lesz is mindig.
2018. okt. 10. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
És mi ezzel a probléma?
2018. okt. 10. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy egész eddig csak azt hallottam, hogy milyen boldog és közös jövőt terveznek. 20 éve legjobb batárok vagyunk, tehetetlen vagyok, aggódok érte. Sosem panaszkodott, hogy baj lenne a kapcsolatukkal, most nem beszél senkivel, velem is alig akar találkozni.
2018. okt. 10. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk...
2018. okt. 10. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ő döntése
2018. okt. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!