Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom be zsinórban a 3. olyan férfit, aki közvetlen szakítás után van?
Az első ilyen esetben még sikerült csőbe húzni. A második esetnél az egyik exem jelentkezett, de ott már átláttam, hogy mi akar. A harmadik is effektíve egy régi ismerősöm és velem akarta vigasztaltatni magát. Utóbbi kettővel egyébként nem volt semmi.
Ez olyan már, mintha egy lecke lenne, amit meg kéne tanulnom, de fogalmam sincs, hogy mi lehet az.
Már nagyon bosszant, hogy ennyit nyavalyognak a férfiak, miközben én tavaly sokkal rosszabb időszakot éltem meg(2x műtöttek és egy hosszan tartó gyógyszeres kezelés alatt is álltam), mint egy szakítás és mégse vigasztaltattam magam, hanem többé-kevésbé önerőből talpra álltam.
"miközben én tavaly sokkal rosszabb időszakot éltem meg"
Hogy más hogyan éli meg a problémáit és kinek mi a rosszabb, arról te nem tudsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!