Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezem, ha a teszetosza ügyetlen pasi munkatársam bénázik meg remeg a közvetlen közelemben? 24N
Például remegve adja a kezembe a papírokat, vagy ha bejön az irodába keresni valamit, remegve kérdezi tőlem..
Jóleső érzés, h zavarba hozom, de más pasinál nem tapasztalom ezt, csak nála. Szeretem, ahogy ügyetlenkedik a közelemben, reszketve ír, néha összevissza beszél, nem értem a gondolatmenetét ilyenek :D
Sokszor direkt közelebb állok hozzá, vagy a vállammal hozzáérek, nem távolodik el, csak alig pár másodperc alatt érzem, hogy kezd nyirkossá válni a bőre. Ma a mosdóban odaálltam mellé, kicsit megböktem oldalról, elkezdtem én is mosni a kezeimet ott vele együtt, hozzáértem a kezéhez többször is és megint zavarba jött, tiszta szappan maradt a keze, úgy ment ki :D
Csak kérdés, h miért élvezem ezt a játékot kimondottan csak vele? Úgy különösebben nem tetszik mint pasi, mert nem az esetem, de tök jó fej kolléga, segít amiben tud és amúgy amikor mással beszélget olyan megnyugtató a hangja
6-osnál a pont. Nem gondolod, hogy a fickóval szemben ez nagy szemétség? Élvezed, hogy a közeledben zavarban van, de nem akarsz tőle semmit, csupán jót röhögsz rajta.
Hagyd abba! Mielőtt belémkötnél, nem teszetosza férfi vagyok, hanem egy nő.
Mielőtt megfogalmazod magadban, hogy micsoda egy tutyimutyi, lehetnél kicsit empatikusabb: nem tudhatod, mi van a háttérben, lehet, hogy a defektes szülői háttér tehet róla, amiben felnőtt. Lehet, hogy csúnya megaláztatásokban volt része gyerekként a csajok részéről...
Tudod, igazán azzal bizonyíthatnád, hogy nő vagy, ha megvillantanád a beleérző-képességedet, ahelyett, hogy a testeddel próbálsz előnyökhöz jutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!