Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett a munkatársam! Mit tegyek?
3 hónapig gyakornokoskodok egy cégnél, most tartok a munkaidő felénél. Még a legelején megismerkedtem egy férfival, akivel rögtön jóba lettünk. Kiderült, hogy egy helyre valósiak vagyunk, ugyanazokba a sulikba jártunk stb. Szóval volt téma bőven. Azóta többször is voltunk ketten ebédelni, ahol szerintem jókat beszélgettünk és nem a munkáról! Észrevettem, hogy mostmàr konkrétan alig várom, hogy hívjon megint, mert nagyon szeretek vele lenni, külsöleg is megfogott. Bár eleinte láttam rajta hogy zavarban van amikor beszélünk, valahogy mégse tudom hova tenni a dolgot... szerintem a korkülönbség miatt ő nem is gondol többre mégha tetszem is neki, és ez zavar...(ő 32 én 19)
Igazából fogalmam sincs mi ez, reménykedem hátha volt valaki hasonló helyzetben és ad tanácsot.
A lényegről nem írtál: a pasi független-e.
Ha igen, akkor tabu. Ha nem, akkor ne foglalkozz a korkülönbséggel, vélhetőleg gyorsan eljuttok oda,hogy randira hív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!