Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismernek meleg férfit/leszbiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismernek meleg férfit/leszbikus nőt?

Figyelt kérdés
Milyenek? Én még sosem találkoztam meleggel.
2010. jún. 23. 20:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik osztálytársam leszbikus és az egyik nagyon jó barátnőm is. A lány is az, akivel mostanában randizom. Rajtuk kívül még jó pár leszbikust ismerek és 2 meleg fiút is. Ebből kikövetkeztetheted, hogy nekem is van közöm a lányokhoz azon kívül, hogy én is az vagyok:) Legnehezebb a megítélés. Régebben nagyon szenvedtem, ha megtetszett egy olyan lány, akiről nem tudtam, hogy van-e benne hajlam. Mostanában viszont megpróbálok olyanokkal ismerkedni, akikről biztosan tudom, hogy esélyes a dolog. Viszont volt olyan, hogy az egyik fiús hetero barátnőm, miután megtudta, hogy érdekelnek a lányok, bevallotta, hogy én egy nagyon szép lány vagyok és ha nem ismerne, bepróbálkozna nálam még akkor is, ha a fiúkat szereti:)
2010. jún. 24. 19:23
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is beleestem ebbe a hibába.

Egy heteroba beleszeretni, vagy egy olyanba akiröl nem tudod hogy melyik nemhez vonzodik nagyon rossz.

Én 4 évig szerettem egy lányt és vártam rá....az volt benne a legrosszabb hogy ő nem mondta sosem azt hogy nem szeret viszont azt sem hogy szeret.

Mindig kitért a válasz alol mikor feltettem a kérdést mit akar töllem, szeret-e?

Aztán regisztráltam egy oldalra (angyalkák.hu, leszbikus és biszexuális társkereső oldal), és ott megismertem egy tündéri lányt, jelenleg nem érdekel más csak ő....ha kell az egész életemet ujbol kezdem csak hogy vele legyek.

2010. jún. 24. 19:36
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy a kérdésre válaszoljak.

Milyenek?

Ugyanolyan emberek mint a heterok.

Egyet nem értek.

Miért van az hogy feltételezzük fel van 2 jó barát, nagyon jol megvannak, mindent megbeszélnek stb, szoval a legjobb barátnak látják a másikat és mikor az egyik megtudja hogy a másik meleg/leszbikus akkor már utálja a másikat.

Miért? Hisz akkor is ugyanaz az ember, ugyanugy viselkedik mint azelött mielött a haverja megtudta, csak éppenséggel nem tudod rolla a haverja.

2010. jún. 24. 19:41
 24/37 anonim ***** válasza:

18:11

Köszönöm Kedvességet!!

Remélem Neked is összejön majd a dolog és sokszor láthatod azt akit nagyon szeretsz!!Messze laktok egymástól vagy miért nem tudod Őt látni?

2010. jún. 24. 20:49
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
19:41, szerintem ez nem minden esetben van így. Mikor a legjobb barátaim megtudták ezt a vonzódás dolgot, akkor inkább támogattak, hogy ne gyötrődjem emiatt és ne keserítsem meg az életemet a félelmeimmel.
2010. jún. 24. 20:54
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

200km.

Ő tanul és dolgozik is mellette.

Én is dolgozom.

Igazábol egy társkereső oldalon ismertem meg, még élőben nem is találkoztunk, de annyit beszélgettünk annyi mindent tudunk egymásrol, sok közös van bennünk, egyszerüen érzem hogy Ő az igazi, Ő az aki mellett letudnám élni az életem, Ő az aki mellett az lehetek aki vagyok!!! Életemben nem voltam még semmiben ilyen biztos, tudom és érzem hogy ő az igazi.

Igazság szerint, legszivesebben itt hagynék mindent és költöznék Bp.-re.

2010. jún. 24. 21:00
 27/37 anonim ***** válasza:
Értem jahj Szegénykém de ez olyan Édes azért költöznél Pestre... S tudja amúgy hogy mit érzel iránta mesélted Neki?
2010. jún. 24. 21:50
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mondtam neki.

Erre azt mondta hogy ő már egyszer belement egy ilyen dologba hogy egy csajjal fellángoltak egymás iránt, és a csajjal megbeszélte hogy költözzön fel, aztán meg a csaj lelépet egy másik csajjal. Azt mondta azota nem lángol fel olyan könnyen.

Mondta hogy nagyon kedves, figyelmes vagyok, hogy sok közös van bennünk de neki a személyes kontaktus a fontos.

Na igen...épp ezaz a személyes kontaktus.

Esküszöm néha már tényleg azon vagyok hogy fogom magamat és felkötözök.

Nem hittem volna hogy létezik ilyen nő a világon.

Olyan belső értékekkel rendelkezik amit szavakkal nem lehet elmondani.

Egyszerüen, egy angyal, egy fantasztikus és különleges nő.

Csak attol félek hogy addig huzom ezt a költözzek-ne költözzek kérdést mig megnem ismerkedik mással és ugymond "lekésem". :(

2010. jún. 24. 22:02
 29/37 anonim ***** válasza:

És mi tartana vissza hogy ne menj??Habár gondolom a munka miatt...Szerintem télleg lehet úgy jobb lenne ha elköltöznél Pestre így akkor tudnátok találkozni is...csak sajnos egy költözés nem egyszerű...

Vagy lehet úgy is lehetne hogy esetleg egyik hétvégén ha mind a ketten ráértek valahol összefutnátok..csak bár sajnos 200km-er az rengeteg de ha összejönne a tali és élőbe jobban megismerkednétek így jobban el tudnád dönteni hogy mi is legyen..s ha remélhetőleg sikerülne összejönnöd Vele akkor oda is költözhetnél hozzá ha van külön lakása...vagy ahogy alakul!!Remélem Neked a legjobbakat remélem sikerülni fog!!Drukkolok de nagyon Neked!!Nagyon jól fog járni majd Veled az a lány mert nagyon kedves s aranyos vagy!!Megérdemled Őt!!

2010. jún. 24. 22:15
 30/37 anonim ***** válasza:

Írtam privibe.

Az egész életemet azért nem teregetem ki ide. :)

2010. jún. 24. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!