Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismernek meleg férfit/leszbiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismernek meleg férfit/leszbikus nőt?

Figyelt kérdés
Milyenek? Én még sosem találkoztam meleggel.
2010. jún. 23. 20:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Ismerek leszbi párt is meg meleg párt is..

én még sajnos nem találtam meg a nekem valót...vagyis hát megvan csak reménytelen... :( szerintem nem tudom hogy deríthetném ki hogy Ő leszbikus-e...:(

2010. jún. 23. 22:18
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Miért nem kérdezed a pasikrol?

Hogy és mit reagál.

Abbol már valamit lelehet szürni nem?

Kérdezd meg hogy áll a pasikkal, van-e neki? Ha nincs miért? stb.

22/L

2010. jún. 23. 22:47
 13/37 anonim ***** válasza:

22:47

Hát régebben kérdeztem Tőle azt mondta nincs senkije...

Meg egyik barátom szerint lehet leszbi ...mert hogy milyen érdekes hogy nincs senkije meg azok szerint is amiket mesélek neki hogy milyen jól elvagyunk...

hm..hát nem tudom...

2010. jún. 23. 22:57
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

22:57!

Hát akkor lehet hogy tényleg az, hamár többen is gyanakodnak. :)

Nem tudom miota ismeritek egymást, de azota volt kapcsolata?

De kinézetre nőies? Vagy az a tipikus Shane a The L Word sorozatbol? (Butch). :)

Mert ha Butch beütése van akkor szerintem tuti az.

2010. jún. 23. 23:49
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Butch= leszbikus nő, aki férfiasan viselkedi, öltözködik.

Ha esetleg valaki nem tudná, mit jelent.

2010. jún. 23. 23:51
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

én ismerek..van ismim is neten meleg,jopar..es egy van akivel szoktam talizni is meginni vmit,dumcsizni :) meleggel :)

16/L :)

2010. jún. 24. 00:26
 17/37 anonim ***** válasza:

23:49

Hát olyan 4 éve ismerjük egymást s nem tudok róla hogy volt-e ez idő alatt kapcsolata. Kinézetre hát kicsit nőies is meg nem is. Viselkedése néha kicsit fiús. Ahogy tudd ülni néha. (Hát nőt még úgy nem láttam ülni) meg akkor fogja s a szatyrát hátravágja a hátára s úgy megy. Meg ha telefonál szinte mindig csak Női nevek hangzanak el a telefonba férfi nevet még sose hallottam a szájából..bár azok a Nők meg lehet csak szimplán barátnők...vagy nem...

Hát ennyit tudok Róla mondani de most rohanok vizsgára.. :S

2010. jún. 24. 06:26
 18/37 anonim ***** válasza:
95%

06:26

Ez jó: "Hát nőt még úgy nem láttam ülni" :)

Miért hogy ül? :)

Szerintem probálkozz be, ha nem is leszbikus akkor biszex, bár 4 év alatt egy kapcsolata sem volt....hmmm...furi. :)

Hívd el valahova ahol 2esbe lehettek, ahol nem zavar meg senki, nem jelenik meg egy haver sem, tök mindegy egy kávézóba,vagy bármi lényeg hogy probáld meg minnél jobban megismerni, és minnél közelebb kerülni hozzá...hátha megnyilik elötted. :)

2010. jún. 24. 14:26
 19/37 anonim ***** válasza:

14:26

Hát másolok be az üléséről egy képet bár kicsi de azért lehet látni hogy így a háttámlára teszi kezét vagy könyökét...: [link]

Majd próbálkozom...igenigen.. :) ma is míg vártam a vizsgán ott voltunk kis csoportba aztán odajött hozzám beszélgettünk s megsimogatta a vállam...olyanolyan tök lágyan hm... isteni érzés volt

Köszönöm szépen ám hogy segítesz Nagyon Aranyos vagy!!!

2010. jún. 24. 17:34
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem segités, csak vélemény elmondás...vagy mi. :)

Na ez már jo jel...szerintem.

Az ülésröl...ja egy hetero nő nem ül igy....legalábbis én még nem láttam igy ülni hetero nőt csak leszbikust.

Nagyon szurkolok neked hogy összejöjjetek! :)

Tök jó neked hogy legalább láthatod, azt akit szeretsz.....én bármit megadnék azért hogy azzal legyek akit én szeretek.

Olyan jo olvasni mikor valakinek sinen van a szerelmi ügye.

2010. jún. 24. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!