Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez apakomplexus?
22 éves vagyok, a párom 2 évvel idősebb nálam csak, viszont szinte ugyan olyan mint édesapám. Mindig imádtam apumat, példa volt számomra és már kicsi koromban megfogalmazódott bennem hogy olyan férjet szeretnék majd mint az apukám. :D
Viszont most tényleg találtam egy olyan férfit. Ez apakomplexus vagy ez nem számít annak?
(egyébként sokszor volt hogy jóval idősebb férfiakat tartottam vonzónak pl tanárt)
Esti kamu kérdés? Kislány, ennyire h..lye vagy? Tudod, te hogy mi az apakomplexus?
Leírom, mert még ahhoz is sötét vagy, hogy rágoogle-iz:
Az a férfi, aki kb 2-szer, 3-szor annyi idős, mint te. pl. ha te most 22 éves vagy, akkor a férfi 44, vagy attól idősebb. Kapise?
Szüleid nem lehetnek valami büszkék, hisz nagyon buta vagy.
Ja, és mondták már, hogy a legtöbb nő olyan pasit választ magának, mint az apja, a legtöbb pasi meg olyan nőt választ magának, mint az anyja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!