Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Joggal félek, ha a srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal félek, ha a srác, akibe szerelmes vagyok már 40 csajjal lefeküdt?

Figyelt kérdés
21 éves, Hollandiába élt sokáig, kb mindne hétrn más barátnői voltak,nem vetette meg az egyéjszakás kalandokat sem. Én viszont szűz vagyok még,és eléggé tartok,hogy bénázok majd vagy esetleg a későbbiekben lelép mással. Jogos az aggodalmam?
2018. okt. 3. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is volt vagy 40 ilyen olyan kalandom, 100% gumiba. Az ilyen szűrési teszttel dobálózók felszínesek...
2018. okt. 3. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
6%
# 10: Nekem is ez jutott eszembe :D :D gyakori te drága
2018. okt. 3. 22:25
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Szűzként elsőre jó lesz ez neked. Igazi férfi, pont az ilyenekkel kell törődni, ezek a faxa csávók.

Sokan semmibe veszik a betegségeket, de manapság már én is gondolkodok, hogy csináltatok egy ilyen papírt és a jövendőbelitől is kérek majd. Hiába jön össze az ember egy olyan csajjal akinek előtte csak egy partnere volt, ha az a csaj ilyen partnerrel volt addig. Lényegében mintha a lány lett volna 40 pasival. A gumi meg nem 100%. Ahhoz az is kell, hogy az egyén ne egy ganés gödörbe dugogassa a farkát.

Meg egyébként sem lehet minden betegséget azonnal kiszűrni. Vannak lappangók is, de ez már az orvosi szekcióba tartozik.

Szép világ ez.

2018. okt. 3. 23:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

1, 5: Stimmel.

10: Van itt egy olyan körülmény, hogy egyetlen nemi betegséget leszámítva mindegyik olyan, hogy a nőknek szokott panaszt okozni, de a férfinak nem, a nőket szokták évenkénti szűréssel presszionálni, a férfiakat nem - és ez az, amiért a férfiak szoktak hordozók lenni anélkül, hogy tudnának róla, valamint higiéniában alapból a férfiak nagyságrendekkel igénytelenebbek a nőknél a nagy átlagot és persze a fckboyokat tekintve.

2018. okt. 4. 00:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Őszintén? Szerintem csak egy lyukat lát benned, semmi mást.
2018. okt. 4. 03:56
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
#11 A szűrési teszttel dobálózók nem felszínesek, csak nem akarnak AIDS-esek lenni, vagy meddők egy-egy olyan betegségtől. De akár csak egy gusztustalan bakteriális folyás sem a legkellemesebb dolog.
2018. okt. 4. 09:06
 17/20 anonim ***** válasza:

A srác akar tőled egyáltalán valamit?

Mert csak azt írtad, hogy szerelmes vagy belé.

Egyébként minden ember megváltozik, ha van kiért.

2018. okt. 4. 11:35
 18/20 peca1000 ***** válasza:
Ha mindenképpen vágysz a dicső 41. helyre (1 héttel a 42. előtt), akkor hajrá! :)
2018. okt. 4. 13:07
 19/20 anonim ***** válasza:
11: És abban a hitben élsz, hogy így nem lehet betegséget elkapni? Atyaég... Én májgyulladást kaptam, kórházba kerültem miatta, az nyállal terjed, nem véd ellene a gumi. És akkor még nem is ez a legsúlyosabb, amit el lehet kapni, de van, akinek májátültetésre van miatta szüksége, nekem mázlim volt, mert meggyógyultam, de nem kívánom senkinek azt a szenvedést.
2018. okt. 4. 14:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Tok atlag szamegy helyes fiunal ez. Mer nem kezdtel atlagos vagy elonytelen kulseju fiukkal? Edd meg ,amit foztel :D

N/37

2018. okt. 4. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!