Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal félek, ha a srác, akibe szerelmes vagyok már 40
csajjal lefeküdt?
Szépen megmondod a fazonnak, vagy hoz egy teljes körű teljesen negatív, összes szexuális cuccról szóló orvosi igazolást-frisset, vagy szépen elköszönsz tőle. Ha nem tetszik neki, akkor lépjen tovább, de ez előtt eszedbe ne jusson bármit kezdeni vele-még gumiba se. Főleg manapság.
2018. okt. 3. 21:05
az ilyen fuckboyokat hanyagold, tapasztalatból mondom beléjük esel aztán meg csak egy leszel a sok közül akinek később a létezését is elfelejti
2018. okt. 3. 21:05
En itt inkabb a nemibetegsektol felnek, illetve egy picit tobb tapasztalattal rendelkezven mar tudom magamrol, hogy ilyen emberekkel koszonyoviszonyban sincs a szexualis kulturank egymassal, szoval nem is foglalkoznek vele komolyabban. Szuzen plane nem.
2018. okt. 3. 21:09
Az orvosi papirhoz mindenkeppen ragaszkodj, de amugy en azon a velemenyen vagyok, hogy legalabb tuti, hogy van tapasztalata.
Nem tudom, hogy mennyire minosegi a tapasztalat, de meg mindig jobb, mintha ket szuz benazna.
Amugy ha tetszik neked a srac, akkor NE siesd el a dolgokat. Nyugodtan varj addig amig TE bizonyosnak erzed, hogy TENYLEG le akarsz vele fekudni es nem o gyakorol rad nyomast.
Ha elobb lelep, akkor tudod, hogy nem volt komoly vagyis jo is, hogy nem fekudteek le. Ha var rad, akkor viszont van eselyed, hogy erdekled ot.
2018. okt. 3. 21:17
Én inkább attól félnék, hogy hazudós a srác és még szűz.
2018. okt. 3. 21:19
Nem kell félni, gyorsabban levarr, minthogy kimondod atomabszorpciósspektrofotométer és már készen is van. Szűzhártya volt nincs. Utána már fordíthatod a figyelmed sokkal izgalmasabb dolgok felé, mert nem lesz képbe a fiú.
2018. okt. 3. 21:25
Jogos. Valószínűleg nem fog hirtelen k@vapecérből komoly, hű fiúvá válni.
2018. okt. 3. 21:29
Az öcsém nagy hóhányó (19 éves). A következőt szokta mondani azoknak a csajoknak, akik elvannak telve magukkal, hogy ők jobbak az ágyban, mint xy: "Aha értem, szóval ti jobban tudtok hanyatt feküdni?" Nyilván sarkított, több szempontból is, de a lényeg benne van.
Az meg hogy le fog e lépni... Azt neked kell tudni. Mi nem ismerjük. A pakliban sok kártya van. Nyilván, több kevesebb lappal de ez is képviselteti magát.
2018. okt. 3. 21:43
A második válaszolónak igaza van. Magukba bolondítanak, aztán szépen leépülnek, mikor ráduntak.
2018. okt. 3. 21:43
Régebben volt itt egy kérdés amiben a srác dilemmázott hogy kérjen-e a nőtől szűrési tesztet. Úgy leoltották szegényt hogy csak na. Fordított felállásnál meg mindenki helyesel hozzá. :D
2018. okt. 3. 21:45
Kapcsolódó kérdések: