Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapestiek, mi azzal a gond,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapestiek, mi azzal a gond, ha valaki nem Budapesten belül él?

Figyelt kérdés
Nem ilyen 500 kmes távolságra gondolok hanem olyan 20-30 körülire. Nézem a társkeresőket és azt látom, hogy némelyiknek alapfeltétel az, hogy pesten belül lakjon, de még olyat is láttam, aki mondjuk 13. kerületre szűrte le. Mi a baj a kisebb távolságokkal?
2018. okt. 3. 17:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyet értek a kérdezővel és a válaszaival. Aztán a többi válaszadó; - akiknek ilyen dolgok fontosak, végül is a komfortzónájukból is ki kellene lépni, ha valakit TÉNYLEG szeretnek -; fognak panaszkodni, hogy sehol nem találják az igaz szerelmet.
2018. okt. 3. 21:15
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem mindenkinek megvan a joga, hogy a saját igényeinek megfelelően válasszon társat. Valakinek belefér a távolság, az utazás, más pedig nem tud és nem akar spontán találkozás nélkül ismerkedni. Én is az utóbbi kategóriába tartozom, és igen, tisztában vagyok azzal, hogy a kört ezzel leszűkítem, de nem érdekel.
2018. okt. 3. 21:26
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

#11: Pont hogy a kérdező nem akar a komfortzónájából kilépni, csak a másiktól várja el.

" de mivel van saját lakásom így örülnék, ha megoszthatom valakivel, ami igaz nem pesten van, de ne csináljon ebből gondot.

"

Bocsi, nekem is van saját lakásom, és eszem ágában nincs az agglomerációba költözni.

Ha már véletlenül úgy alakult, hogy a párom nem pesti, az más, de tudatosan nem kezdenék el ismerkedni olyannal, aki nem itt lakik.

2018. okt. 3. 21:47
 14/22 A kérdező kommentje:

Én nem akarom elhagyni a komfort zónámat? Hát te jó nagy hülye vagy. Abba hiszek, hogyha van mély érzés, szerelem azt többet ér, minthogy ki hol lakik. Hülye lennék valakit azért dobni, mert van köztünk mondjuk 100 km távolság.

Nem normálisak azok akik a kis távolságot sokalják. Igen jól írja a 11es az ilyeneknek csak a kényelem, komfort számít és végtelenül önzőek. Ilyen hozzáállással csak kiüresedet szar kapcsolatuk lesz.

2018. okt. 3. 22:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Igényeket az igények írják felül. Majd eldöntöd, hogy mi a fontos: kimozdulsz-e Mordorba (beülsz a kocsidba, vagy rosszabb esetben felrakod a segged a hévre), vagy leszűkíted a kört és ezzel együtt nyüszítessz majd otthon, hogy "megtettem mindent, mégsincs velem az igazi". Nincs ingyen ebéd. Ez a válaszolóknak mondom.
2018. okt. 3. 22:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Pestiek fsnak a dugiktol! XD
2018. okt. 4. 01:05
 17/22 anonim ***** válasza:

20-30 km-rel nem tudom, mi a baj? Jómagam 20 km-re laktam Bp-től, ez még az agglomeráció. (Nem mellesleg a Belvárosig mondjuk Rákoskeresztúrról többet utazik egy "vérbeli" budapesti, mint mondjuk én Diósdról.

Szerencsére a barátomnak nem voltak ilyen dilemmái, most már Pesten lakunk mindketten, együtt.

2018. okt. 4. 08:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Pesten is van eppen eleg ember. Minek bonyolitsam ez eletem egy videkivel?
2018. okt. 4. 09:16
 19/22 anonim ***** válasza:
#14: de azert elvarod, hogy o koltozzon hozzad, ugye? Na ezert nem akarsz Te kilepni a komfordzonadbol.
2018. okt. 4. 10:06
 20/22 anonim ***** válasza:

a szegedi válaszoló vagyok: úgy gondoltam, hogy elég nagy városban élek ahhoz, hogy találjak egy hozzám illő férfit, és ne egy vidékivel bonyolítsam az életem.

és igen: nem szeretek utazni egy randi kedvéért, szeretem a spontán dolgokat.

nálam nem jön be az a szöveg, hogy a szerelem felülírja a távolságot, mert eleve esélyt sem adtam a szerelemnek egy vidékivel, ki sem alakulhatott.

2018. okt. 4. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!