Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapestiek, mi azzal a gond, ha valaki nem Budapesten belül él?
#11: Pont hogy a kérdező nem akar a komfortzónájából kilépni, csak a másiktól várja el.
" de mivel van saját lakásom így örülnék, ha megoszthatom valakivel, ami igaz nem pesten van, de ne csináljon ebből gondot.
"
Bocsi, nekem is van saját lakásom, és eszem ágában nincs az agglomerációba költözni.
Ha már véletlenül úgy alakult, hogy a párom nem pesti, az más, de tudatosan nem kezdenék el ismerkedni olyannal, aki nem itt lakik.
Én nem akarom elhagyni a komfort zónámat? Hát te jó nagy hülye vagy. Abba hiszek, hogyha van mély érzés, szerelem azt többet ér, minthogy ki hol lakik. Hülye lennék valakit azért dobni, mert van köztünk mondjuk 100 km távolság.
Nem normálisak azok akik a kis távolságot sokalják. Igen jól írja a 11es az ilyeneknek csak a kényelem, komfort számít és végtelenül önzőek. Ilyen hozzáállással csak kiüresedet szar kapcsolatuk lesz.
20-30 km-rel nem tudom, mi a baj? Jómagam 20 km-re laktam Bp-től, ez még az agglomeráció. (Nem mellesleg a Belvárosig mondjuk Rákoskeresztúrról többet utazik egy "vérbeli" budapesti, mint mondjuk én Diósdról.
Szerencsére a barátomnak nem voltak ilyen dilemmái, most már Pesten lakunk mindketten, együtt.
a szegedi válaszoló vagyok: úgy gondoltam, hogy elég nagy városban élek ahhoz, hogy találjak egy hozzám illő férfit, és ne egy vidékivel bonyolítsam az életem.
és igen: nem szeretek utazni egy randi kedvéért, szeretem a spontán dolgokat.
nálam nem jön be az a szöveg, hogy a szerelem felülírja a távolságot, mert eleve esélyt sem adtam a szerelemnek egy vidékivel, ki sem alakulhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!