Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Élhetek teljese mértékben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élhetek teljese mértékben boldogan nők nélkül is?

Figyelt kérdés

Sajnos egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a párkapcsolatosdi és úgy összességében a csajozás nem az én asztalom. Nemhogy egy komoly lány meghódítása és megtartása, hanem az egyszerű discos ribik sorra döntögetése sem. Vagyis a nők terén teljes mértékben egy csődtömeg vagyok. Erre pedig fokozatosan és egyre biztosabban eszméltem rá. Már nem lázadok úgy ellene mint eddig, hanem úgy érzem kezdem megérteni, és belenyugszom.

Viszont még mindig tartok attól, hogy idővel csak rosszabb lesz ez az abszolút nő nélküli élet, a megszerzett pénz, hobbik, szabadidő ellenére.

21/f

2018. okt. 3. 09:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Aki lepontozta a 18-ast, az homofób.

(Csak viccelek. :D)

2018. okt. 4. 21:43
 22/30 anonim ***** válasza:
Igen! Ha nem a no a fontos a szamodra es nem azon kattogsz... de minek?
2018. okt. 7. 11:04
 23/30 anonim ***** válasza:

EGyebkent most olvasom hogy 21 eves vagy. Igy mar latom is az irasod stilusabol ks hogy egy kiforratlan gyerek. Boven fog meg valtozni a szemelyiseged. 30 evesen pl mar sokkal erettebb leszel es ez mindenen meglatszik majd. Nyilvan eselyesebb leszel. Csak ha tenyleg normalis not akarsz, te magad ks valj azza. Ne gyerekesen gondolkozz, legyel olvasott, tanult es ne a ponyvaregenyeket. Jellemed fejlodjon magasabb szintekre. Majd meglatod hogy ott mar maskepp latod majd a dolgokat es egeszen mas mint amikor az ember meg fiatal es tapasztalatlan (esetleg butuska mint en voltam sok tekintetben). Ma mar csak nevetek...

10 eve voltam annyi mint te. De mar reg nem olyan vagyok... de azt meg en js tudom hogy 31 evesen egy eletre vetitetni valami keseruseget gyermeget gondolat. Majd rajossz ;)

2018. okt. 7. 11:08
 24/30 A kérdező kommentje:

Miért, milyen az írásom stílusa? Vagy miből látszik annyira, hogy kiforratlan lennék?

Szerintem akkor 17 éves korom óta nem változtam semmit, és az nem éppen a múlt hónapban volt, akkor is ugyanígy gondolkodtam, azóta sem lett jobb semmi.

2018. okt. 7. 11:17
 25/30 anonim ***** válasza:
67%

21 éves vagy .

A jó ég áldjon meg.

Kapd össze magad !

Azt hittrm 50 éves vsgy ,hogy feladsz minden reményt.

Eljón majd az igazi ne aggód túl.

Van kinek később.

Ha beérsz férfi leszel nem egy kislány aki itt sír.

Akkor majd találsz nőt is magad mellé.

2018. okt. 7. 11:23
 26/30 A kérdező kommentje:

Most lett volna a jó fiatalon, nem majd 30 évesen elkezdeni csajozgatni mikor már túl leszek a fiatalságomon, vagy már az életem háromnegyedén is akár.

Eddig nem történt semmi majd biztos ezután fogok kelleni tapasztalatlanként a lányoknak...

Később, meg már most is akár, nem úgy lesz/van kedvem a dolgokhoz, ismerkedéshez.

2018. okt. 7. 11:41
 27/30 anonim ***** válasza:

Nők nélkül nincs boldog élet!

Szerintem ha meleg lennék, akkor is hiányoznának a nők.

De olyat el tudnék képzelni, hogy nüi testben olyanok lennénk mint a csigák! :-)

2018. okt. 7. 11:45
 28/30 anonim ***** válasza:
Hmm, én azt vallom, hogy mindenkinek van egy párja a világban,csak megkell találni. :) Ne add fel, de ne is görcsölj rá! Az a legrosszabb! Személyes tapasztalatom szerint, én rám mindig akkor talált rám valaki, amikor egyáltalán nem számítottam rá, jó könnyen beszélek nőként de, szerintem úgy tehetnél többet azért, hogy sikerélményed legyen, hogy nem adod fel, és próbálsz esetleg olyan hobbit találni magadnak, ahol lányok is vannak, valamilyen sport esetleg vagy más. Rengeteg randizós oldal van online, ha csak beszélgetnél lányokkal, már az is valami. :)
2018. okt. 7. 20:24
 29/30 anonim ***** válasza:

de még mennyire, hogy élhetsz!!!

manapság sokkal több nyűg van a nőkkel, mint amennyi örömöt hoznak - HA hoznak egyáltalán...

aki okos és ésszerű döntést akar hozni, az hagyja a nőket a fenébe, és úgy éli az életét, ahogy NEKI jó, nem pedig hogy megfeleljen mindenféle idióta, idejétmúlt társadalmi koncepcióknak

"Jaj, ne nyafogj mar... Mintha a vilag fajdalmat cipelned."

ha nem tetszik, kisapám, ne olvasd, isten veled, szia, nem fogsz hiányozni

kaptad is helyből a mínuszt

"Egészséges férfi nem bírja ki szex és nők nélkül, hanem egy idő után összeroppan, mint a dió"

ez nettó baromság, a világ legsikeresebb embereinek jókora hányada pl. nőtlen volt

amúgymeg sexet bármikor kaphatsz, lemész a sarokra, és megoldod

"Utána nincs se tanulás, se munka. Alkohol vagy kábítószer vagy pszichiátriai osztály van."

ezt a baromságot hogy gondolhatja valaki komolyan?

ja...kapcsolatfüggő vagy, oké, így már értem...

"De hadd világosítsalak fel, hogy ez a fene nagy szabadság egyben egy kiba5zott nagy börtön is, aminek te magad vagy a foglárja."

kapcsolatfüggőség at its finest!

"Ha nincs megfelelési kényszer, ha nem kell alkalmazkodnod senkihez, ezt nagyon hamar megszokod, és egyre kevésbé fogsz másokhoz alkalmazkodni, nem tudsz közösségnek a tagja lenni, egyre inkább elmagányosodsz."

és akkor mi van?

senkihez nem is akarok alkalmazkodni, nem akarom hogy folyton másoktól függjön, mit csinálhatok, és mit nem

innen nézve a párkapcsolat is ugyanúgy egy börtön, igaz, szép, aranyozott rácsokkal...az úgy má' egyből más ugye!

"Eljón majd az igazi ne aggód túl."

"Akkor majd találsz nőt is magad mellé."

ezt ki garantálja?

ja, hogy senki?

akkor annyit is ér a véleményed...

"Nők nélkül nincs boldog élet!"

remek, még egy kapcsolatfüggő...ennyire buta és irányítható lett a társadalom?

szégyen...

2019. aug. 14. 16:07
 30/30 anonim ***** válasza:

Leginkabb nok nelkul lehet boldogan elni, kerdezo

Mara sikerult odaig eljutnia az emberisegnek hogy a boldogsag kerekkotoje maga a no lett

Nezd meg, az atlag szinglik mennyivel boldogabbak, mint a hazasok, akiket mar csak a gyerek tart ossze...tovabb nincs is ertelme irni a valaszt

#7 idiota vagy, de nagyon

#15 nem, apafej, aki nem birja ki nok es sex nelkul, az egyszeruen eletkeptelen

Ha neked alkohol, kabszer meg pszichiatra jut eszedbe nok nelkul, akkor tenyleg ott a helyed, a pszichiatrian, haloperidollal telenyomva

#17 es ha elmaganyosodik? Kitor a zombiapokalipszis?

#25 persze, majd eljon az igazi...ezt maximum a Romanat meg Tiffanyt olvaso naiv kis ostobak kepzelik

Ha meg zavar a kerdes, te is elhuzhatsz szepen innen

#27 a tarsfuggosegedet kezeltesd orvossal, valami agykurasz fajtaval

2021. jan. 27. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!