Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Élhetek teljese mértékben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élhetek teljese mértékben boldogan nők nélkül is?

Figyelt kérdés

Sajnos egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a párkapcsolatosdi és úgy összességében a csajozás nem az én asztalom. Nemhogy egy komoly lány meghódítása és megtartása, hanem az egyszerű discos ribik sorra döntögetése sem. Vagyis a nők terén teljes mértékben egy csődtömeg vagyok. Erre pedig fokozatosan és egyre biztosabban eszméltem rá. Már nem lázadok úgy ellene mint eddig, hanem úgy érzem kezdem megérteni, és belenyugszom.

Viszont még mindig tartok attól, hogy idővel csak rosszabb lesz ez az abszolút nő nélküli élet, a megszerzett pénz, hobbik, szabadidő ellenére.

21/f

2018. okt. 3. 09:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Pont hogy nők, és párkapcsolat nélkül igazán boldog az élet!

Nincs állandó megfelelési kényszer, nem kell alkalmazkodnod senkihez, senki nem csal meg, nem ugat bele, hogy mire fordíthatod az idődet, te diktálod a saját szabályaidat, és nincs féltékenység-megcsalás miatt se állandó stressz.

A párkapcsolat semmi örömöt nem hoz, csak bajt és szenvedést, csak a probléma van vele. Akkor csinálsz jó vásárt, ha messzire kerülöd.

2018. okt. 3. 15:38
 12/30 A kérdező kommentje:

Engem néhányszor megszégyenítettek, amiatt is alakulhatott ki a félénkségem. Lehet ez nyomja rá a bélyeget úgy igazán az egészre.

Mondhatod, hogy nyafogok, de hidd el nem kellemes állapot, annak tudatában pedig, hogy tudod, hogy ez nem is fog megváltozni mert szimplán mulya vagy, és nem vagy egy közkedvelt pasi még gyötrőbb. Most vissza lehet kontrázni, hogy tegyek érte, hogy közkedvelt legyek, de szerintem mindenki tudja, hogy ez nem csak úgy van, és baromira sokat számít, hogy milyen a háttered egész kicsi korodtól kezdve.

2018. okt. 3. 15:41
 13/30 A kérdező kommentje:
Van árnyoldala is természetesen a párkapcsolatoknak is, mint mindennek, de azért nem egy ennyire rossz dolog ez. Mint ahogy mondtam nem vagyok egy érzelemmentes gépezet akinek nem hiányzik egy nő közelsége, és ezt nem csak a szexre értem.
2018. okt. 3. 15:45
 14/30 anonim ***** válasza:

Nem ennyire rossz? Várd csak ki,amíg túlleszel újabb 40-50 csalódáson...nem az a kérdés, rájössz-e, mennyire fölösleges a párkapcsolat, hanem az, hogy mikor.

Kisfiú korában az ember azt hiszi, a töke csak pisilésre való. Öregkorára viszont már meg is győződik róla...

2018. okt. 3. 15:48
 15/30 anonim ***** válasza:
78%

Haver ! Csak nézek ki a fejemből az ilyen kérdések láttán. Nem tudom eldönteni, mi igaz belőle.

Egészséges férfi nem bírja ki szex és nők nélkül, hanem egy idő után összeroppan, mint a dió, mikor a Csámpás Rozi rátapos a csizmájával. Utána nincs se tanulás, se munka. Alkohol vagy kábítószer vagy pszichiátriai osztály van.

Írásod alapján számodra csak kellemetlen a magány, de nem végzetes, ami 2 dolgot jelenthet.

Egyik, hogy aszexuális vagy. Tény, hogy ennek is van előnye.

A másik, hogy amit közöltél velünk, az így, ebben a formában nem egészen igaz. :-D

Lehet, hogy csajozni jöttél ide, és jól tetted, mert a nők többsége éppen ilyen szuperpasira vágyik, mint Te. Szerintem kapni fogod a priviket ezerrel.

Miért?

1.) A nők olvassák, hogy átlagosnál csinosabb, intelligensebb, pénzes pasiról van szó, aki művelt, fogalmazni is tud, aki biztos egzisztenciával bír máris, a jövőben pedig ez csak még jobb lesz. ( Ügyesen felsoroltad az előnyeidet).

2.) Az értelmesebb nők ( vagyis azok, akik neked kellenek) pontosan tudják, hogy a félénkség ellenére rengeteg értékes emberi tulajdonsága lehet az embernek. Azt is tudják, hogy a lámpaláz elmúlik az első szexuális élmény után.

Hát akkor, hadd szóljon! Kezd el a boldog életet nőkkel vagy nők nélkül. :-)

2018. okt. 4. 10:13
 16/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szép szavakat!

Most még nem végzetes a magány, csak szeretnék már kicsit élni is mint egy fiatal. Később nem kizárt, hogy belediliznék én is. Egyébként én bírom szex nélkül, sőt még kicsapnom sem kell túl gyakran.

Nem is jutott eszembe, hogy csajozni szeretnék itt, és priviket sem kaptam, úgyhogy csak nem olyan jó nekem. :D

Azt hittem én is, hogy az első szexuális élmény után elmúlik a félelem, de sajnos nem így történt. Nem is lámpaláz, mivel inkább hidegebb vérmérsékletű ember vagyok, a látható parázás nem ül ki az arcomra. Csak belül van az, hogy húú, ő túl jó hozzám, rá se nézek...

2018. okt. 4. 16:45
 17/30 anonim ***** válasza:

"Nincs állandó megfelelési kényszer, nem kell alkalmazkodnod senkihez, senki nem csal meg, nem ugat bele, hogy mire fordíthatod az idődet, te diktálod a saját szabályaidat, és nincs féltékenység-megcsalás miatt se állandó stressz."

Sokan látják így, kedves 11-es. De hadd világosítsalak fel, hogy ez a fene nagy szabadság egyben egy kiba5zott nagy börtön is, aminek te magad vagy a foglárja. Ha nincs megfelelési kényszer, ha nem kell alkalmazkodnod senkihez, ezt nagyon hamar megszokod, és egyre kevésbé fogsz másokhoz alkalmazkodni, nem tudsz közösségnek a tagja lenni, egyre inkább elmagányosodsz.

2018. okt. 4. 20:04
 18/30 anonim ***** válasza:
30%
Élhetsz férfiakkal is boldogan.
2018. okt. 4. 20:06
 19/30 anonim ***** válasza:

#17 és? Magányosan sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb az élet. Arról nem is szólva, hogy azt a rengeteg energiát és időt, amit egy párkapcsolatra fecsérelsz, tölthetnéd értelmes dolgokkal is - amik pl. hasznot hoznak, nem?

Ár/érték arányban a párkapcsolat egy baromira antiprofit dolog.

2018. okt. 4. 20:24
 20/30 anonim ***** válasza:

Élhetek teljese mértékben boldogan nők nélkül is?

Csak úgy élhetsz! :-)

Nembaj ha nő nélkül él az ember!

-Apám! Mit csináljak? Megnősüljek, vagy ne nősüljek?

-Mindegy Fiam! Úgyis megbánod!

2018. okt. 4. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!