Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire probléma nálatok, ha valaki ellenzi az eljegyzést és a házasságot?
Felesleges és álszent ceremóniának tartom ezeket. Azzal, hogy én nem kérem meg a kezét még ugyanúgy szeretni fogom őt. Egyszerűen csak feleslegesnek érzem azt, hogy egy 50 ezer forint feletti gyűrűvel meglepjem őt aztán csináljuk ezt a házassági ceremóniát ami ugyancsak sok pénz és azzal büszkélkedjek a rokonaimmal, hogy nézzétek házas vagyok. Azt a pénzt sokkal hasznosabb dolgokra is ellehetne költeni, mint ilyen jelentéktelen ceremóniákra.
Mostanában lettem házasság, eljegyzés ellenző és nem tudom, ha ismerkedek valakivel akkor nem e fogom elrémiszteni ezzel.
Férfi vagyok, a gondolatmeneted és nézőpontod indokaival egyetértek, azzal a különbséggel, hogy én kifejezetten nem ellenzem a házasságot, de ha nem muszáj, akkor nem baj, sőt.
De ha lesz egy lány, akivel minden oké és az a kívánsága, hogy férjként szeretne rám nézni, akkor belemennék, de ésszel, olyan feltételekkel, hogy nem giccsparádé lakodalom, több száz vendég, hanem pár fő a legszűkebb rokonok, barátok, egy közepes étteremben egy vacsora, oszt kész. De ilyen nagy zenekaros, tortás, táncos nagy lakodalomra nem vágyom, mert az tényleg pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!