Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvővel egyidőben gyerekvállalás? A ti ismerőseitek is ezt csinálják? Vajon miért?
Sorra az összes ismerősöm házasodik. Erre rá 1-5 hónapra "kiderül", mármint felteszik facebookra, hogy terhes nő.
Ők azért csinálnak gyorsan egy lagzit, mert kiderül, hogy teherbe esett a lány?
Ha nem ezért, mi másért?
Vagy friss házasként megjön a kedv a gyerekvállaláshoz? Ez meg olyan furcsa.
És van értelme gyerekvállalás előtt milliós tételt kiadni lagzira?
Mert ezek az ismerőseim mind nagyobbacska lagzit csináltak.
Mármint nem csak két tanúsat.
"rá 1-5 hónapra "kiderül""
Az megvan, hogy a terhesség 4-5 hetesen derül ki a nő (a pár) számára? Vagyis, ha esküvő után abbahagyják a védekezést, mondván úgysem jön rögtön a gyerek, akkor az 1-5 hónap teljesen reális.
Ha már összeházasodtak, és minden feltétel adott, miért ne kezdenének dolgozni a babaprojekten? Mi ezzel a gond? Semmi furcsa nincs benne.
Én most már csak ilyet hallok, hogy évekig együtt vannak, esküvőről nincs szó, aztán terhes lesz a nő és összeházasodnak.
Kb. 10-15 éve hallottam utoljára olyat, hogy házasság és utána terhesség.
Nem tudom, mi az oka ennek a tendenciának, ő dolguk.
Egy nagy esküvőt leszervezni több hónap, de pl. van olyan étterem, ami egy évre előre le van foglalva. Úgyhogy nagy lagzit biztos nem a pozitív teszt után kezdtek összehozni.
Azért meg nem mindig akarnak még esküvő után hónapokig várni, hogy a nagynénik ne szólják meg őket. Elkezdenek esküvő előtt pàr hónappal próbálkozni, vagy csak nem veszik olyan komolyan a védekezést. Aztán mégis hamarabb jön a pici, nem kell hónapokig dolgozni érte. 😊
Vagy utána próbálkoznak és szerencsések, gyorsan sikerül.
nah ne már.
ez az apasági annyi,hogy be kell menni egy időpontra a helyi önkormányzatra,aláírni és ennyi a neveden lesz a gyerek.
kb 15 perc várakozással.
ehhez nem kell lagzi.
szóval az első válaszolót kétségbe vonnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!