Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőket kérdem: van aki szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdem: van aki szokott ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Szoktatok olyan csinálni, hogy amikor ismerkedtek egy sráccal/ férfival, hogy néha szándékosan ritkán írtok neki, későn válaszoltok, hogy úgymond teszteljétek mennyire türelmes, nem csak megjátsza-e magát vagy hogy elkezd-e faggatózni, türelmetlenkedni?
2018. szept. 27. 15:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Biztos van aki igen de én nem trükközök.
2018. szept. 27. 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Eleinte "elvárom", hogy a férfi keressen először de beszélgetés közben ok nélkül nem váratom.

Ha ébren vagyok szinte folyamatosan elérhető vagyok, 1 órán belül reagálni szoktam. Ha nem jó az időpont akkor jelzem mikor érek rá.

Olyat senkivel nem csinálok, hogy elolvasom az üzenetet és jóval később válaszolok.

Akinek ritkán válaszolok annak nem vágyom a társaságára.

2018. szept. 28. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!