Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőket kérdem: van aki szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdem: van aki szokott ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Szoktatok olyan csinálni, hogy amikor ismerkedtek egy sráccal/ férfival, hogy néha szándékosan ritkán írtok neki, későn válaszoltok, hogy úgymond teszteljétek mennyire türelmes, nem csak megjátsza-e magát vagy hogy elkezd-e faggatózni, türelmetlenkedni?
2018. szept. 27. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Viszont volt gyerekszobám, és ha nem mondja el mikor kereshetem, mikor nem alkalmatlankodom,mikor alkalmas beszélgetni, akkor nem fogok rá irkálni.
2018. szept. 27. 15:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hányok a játszmázás összes formájától, így nem szoktam idáig süllyedni, de gyakran látom a környezetemben ezt a fajta taktikázást. Akkor írok valakinek, amikor beszélni akarok vele, nem előbb és nem később.
2018. szept. 27. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
soha nem csináltam ilyet. megbeszéltük, mikor vagyunk online, mikor érünk rá csicseregni, és akkor nyomattuk.
2018. szept. 27. 15:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem játszmázok. Ha nem válaszolok azonnal, akkor éppen akkor nincs időm, esetleg csak átolvasom és majd reagálok.

Ritkább esetben azért nem reagálok, mert ignorálom az illetőt és nem akarom biztatni, de megsérteni sem. Volt, aki nagyon előnytelen fotót küldött magáról, nem akartam szegényt megbántani, hogy ezzel inkább ne ismerkedjen.

2018. szept. 27. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Inkabb tul hamar valaszolok. Magambol kiindulva nem szeretnek 2 nap mulva valaszt kapni.

De par ember meg ezen akadt ki, hogy tul hamar.

2018. szept. 27. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem, viszont nem irogatok fel orankent semmimondo uzenetekre.
2018. szept. 27. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szoktam ilyen tesztelgetést csinálni. Kultúrált ember vagyok és szerintem mindenkinek kijár a tisztelet, hogy időben, normálisan válaszoljak, amikor van rá időm. Ha viszont az illető tapló, vagy nem érti a nemet, akkor nem szoktam már reagálni egy idő után.
2018. szept. 27. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én szimplán azért keresem ritkán az embereket, mert utálom ezt a fajta kommunikációt. Se irogatni se telefonálni nem szeretek.
2018. szept. 27. 15:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ha szeretnék vele beszélgetni, és ő is velem, akkor miért húznám az időt valami dedós játszma miatt?
2018. szept. 27. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Én dolgozom otthon is, illetve van mobilnetem ezen kívül, ha napközben kell valamiért (akár ilyenért is, de akár azért is, hogy megnézzem, mikor jön a járatom, van-e elakadás, hogy kerüljek, mert nem mindenhol mondják be), de nem függök rajta állandóan. Szóval megtévesztő lehet a jelenlétem, vagy ha épp írok mondjuk egy fórumra, lehet, hogy épp nem tudok haladni a munkával és egy kicsit elterelem a figyelmem, pár percre, aztán folytatom.

Az írásos kommunikációnak megvan az az előnye, hogy nem szükséges azonnal reagálni, nem olyan, mint mondjuk a telefon, tehát reagálhatok időben később is. Ez nem jelenti azt, hogy nem figyelek a másikra. Gyerekkoromban még leveleztünk postán, és volt, hogy több napot is várni kellett egy levélre.

2018. szept. 27. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!