Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdem: van aki szokott ilyet csinálni?
Nem játszmázok. Ha nem válaszolok azonnal, akkor éppen akkor nincs időm, esetleg csak átolvasom és majd reagálok.
Ritkább esetben azért nem reagálok, mert ignorálom az illetőt és nem akarom biztatni, de megsérteni sem. Volt, aki nagyon előnytelen fotót küldött magáról, nem akartam szegényt megbántani, hogy ezzel inkább ne ismerkedjen.
Nem. Inkabb tul hamar valaszolok. Magambol kiindulva nem szeretnek 2 nap mulva valaszt kapni.
De par ember meg ezen akadt ki, hogy tul hamar.
Én dolgozom otthon is, illetve van mobilnetem ezen kívül, ha napközben kell valamiért (akár ilyenért is, de akár azért is, hogy megnézzem, mikor jön a járatom, van-e elakadás, hogy kerüljek, mert nem mindenhol mondják be), de nem függök rajta állandóan. Szóval megtévesztő lehet a jelenlétem, vagy ha épp írok mondjuk egy fórumra, lehet, hogy épp nem tudok haladni a munkával és egy kicsit elterelem a figyelmem, pár percre, aztán folytatom.
Az írásos kommunikációnak megvan az az előnye, hogy nem szükséges azonnal reagálni, nem olyan, mint mondjuk a telefon, tehát reagálhatok időben később is. Ez nem jelenti azt, hogy nem figyelek a másikra. Gyerekkoromban még leveleztünk postán, és volt, hogy több napot is várni kellett egy levélre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!