Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lány aki szokott magárol meztelen képet csinálni?
Figyelt kérdés
Privibe johet2013. aug. 3. 11:23
1/7 anonim válasza:
biztosan van, de nem fogják elküldeni
2/7 anonim válasza:
1. Fényképezd le magad
2. Töltsd fel a gépedre
3. Töltsd fel az internetre
4. Küldd el ismeretleneknek
5. ???
6. Profit
3/7 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem az ilyen kérdéseket. Még dél sincs, mitől kanosak egész nap ezek a 15 évesek?
4/7 anonim válasza:
#3-as Valószínűleg a kánikulától.
5/7 anonim válasza:
Harmadik, te valószínűleg nő vagy. A miért kérdésre elmondom a választ: Mert reggel mikor felkelnek, már áll a farkuk. Mint ahogy az enyém is.
Ez a természet rendje, és az egészséges férfi(palánta) egyik ismérve.
23f
6/7 anonim válasza:
Van, már nekem küldött nem egy.
De egyik se valami szende szűz. Vagyis ha bele gondolok, volt egy szűz, de nem szende.
Sokat nem érsz vele, egyszerűbb a netről szebb csajok képeit leszedni.
Ja, és mielött rám írnál, nem küldöm át, azok nekem jöttek, és nem élek vissza a bizalmukkal.
7/7 anonim válasza:
Szoktam csinálni, de csak azért, hogy lássam mennyit fejlődtem sportolás során. Nyílván egy kretén 15 évesnek nem fogom elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!