Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, eltudnátok fogadni egy félig megégett arcú férfit?
Figyelt kérdés
Van olyan nő aki együtt tudna így élni egy férfivel,akár mert épp esetleg tetszik neki hogy ilyen,vagy inkább nem zavarja?2018. szept. 25. 21:10
1/13 anonim válasza:
Azért nem tetszene hogy ilyen az arca, de talán el tudnám fogadni.
2/13 anonim válasza:
Persze hogy van. Többek közt én is. Nekem semmi ilyennemű dolog nem lenne probléma, még ha ördög szarva is lenne se érdekelne. Egy ilyen deformitással - vagy hogy nevezik- rendelkező férfival nem tudnék, és az a nyúlszáj.
3/13 anonim válasza:
Attol fugg, hogy a tobbi resze, hogy nez ki es, hogy milyen a szemelyisege.
4/13 anonim válasza:
Ha nagydarab, izmos vagy, még jó is lehet. Mint a Trónok harca című sorozatban a Véreb/The Hound.
5/13 anonim válasza:
Nekem szexi. Én szeretném így is.
6/13 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy igen, az hazudik. A csúnya arc kizáró ok minden nőnél, függetlenül attól, hogy mitől csúnya.
7/13 anonim válasza:
Nem kizáró ok, mert a Fókuszban is volt egy srác, akinek elég jól összeégett az arca aztán volt nője, igaz 40 év alatt akadt 1 nő.
Szal van esély, de hogy itt a válaszolók 99%-a hazudik, mint a vízfolyás, az tuti :D
8/13 anonim válasza:
Én a személyiséget nézem. Minden esetben. Ha nem veleszületett problémája van (ami miatt csak azért aggódnék, mert ha komolyabbra fordul a dolog akkor a gyermek örökölheti), akkor főleg nincs baj. Nekem az, ha segítőkész, őszinte, hűséges, családcentrikus és kreatív sokkal-sokkal többet ér, mint egy szép metszésű arc ami mögött akármi lehet.
9/13 anonim válasza:
#7 És szerinted minden igaz, amit a Fókuszban mondanak? :) Szerintem inkább az a kérdés, hogy van-e valami egyáltalán, ami igaz.
#8 A plafon nem szakadt le, amikor ezt írtad?
10/13 anonim válasza:
He olyan lenne mint Mr Rochester a Jane Eyre-ben...Total romantikus lenne.
Amugy meg szerettem a Szepseg es a Szornyeteget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!