Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Eltudnátok képzelni egy ilyen lánnyal egy kapcsolatot?
Imadok fotozni és szeretek mindent megörokiteni, szóval képzeld el hogy 0-24 fényképezgetlek, a töredék időben túrázni járunk, koncertekre, kiállításokra és mondjuk könyvtárba.
Így amúgy teljesen normalisnak tünik, de nem elso baratom dobott azert, mert nem birja a tempot es mert idegesito, hogy allandoan rancigalom magammal valamerre. De amugyse kenyszeritek en senkire semmit.
Hulye kerdes, bocsi
Van egy ilyen barátom, 29 éves szerintem csípné a mentalitásod, mondjuk lehet te őt nem. Ha érdekel elküldöm a facebook linkjét :D Nem, nem én vagyok, nekem van párom.
De aki idetévedt azoknak elmondanám, hogy 10 évvel ezelőtt kiadta a telefonszámomat egy vadidegen csajnak, aki este 10kor hívott fel, hogy lennék-e a barátja. 16 éves volt a kis csaj én 18. Nagyon necc volt és mérges voltam rá, visszaadom szívesen ezt a szívességét :D
Szia.
Ez emberfüggő.
De sok mástól is függ.
Ismerni kell egy adott személyt hogy erre tudjon válaszolni.
A szexualitásodtól is függ.
oo de kedves vagy.
Nem keresek én semmi komolyat, majd ha akar megtalal a cimbid valamelyik kiallitason
azert koszi, szivesen zaklatom rejtett szamrol egesz este, csakhogy bosszut allj
A túrázók lányok ritka kincsek.
A fotózás is jó pont, csak ne nyúlja le folyton a jobb objektíveimet, mert néha nekem is kellenek ( mi a hosszú kapcsolat titka? Az azonos vagy a különböző bajonet? 😀)
Ha meg is adta volna, az se baj, megmo dtam volna, hogy bocs, nem vagyok leszbi. :)
De minden okorseget lefotoz, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!