Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Eltudnátok képzelni egy ilyen lánnyal egy kapcsolatot?
Imadok fotozni és szeretek mindent megörokiteni, szóval képzeld el hogy 0-24 fényképezgetlek, a töredék időben túrázni járunk, koncertekre, kiállításokra és mondjuk könyvtárba.
Így amúgy teljesen normalisnak tünik, de nem elso baratom dobott azert, mert nem birja a tempot es mert idegesito, hogy allandoan rancigalom magammal valamerre. De amugyse kenyszeritek en senkire semmit.
Hulye kerdes, bocsi

Csak betippeltem :)
Viszont legalább nem panaszkodhatunk, hogy kicsi vagy, mert így 2 méter felett lennél :P
pedig én shippeltem magunkat, lehettél volna a fényem a sötét szobában
ha érted
(az 1 métert is alig ütöm)

@24: egyszer egy régi párom azt mondta hogy az tud rólad jó fotót csinálni aki szeret. Ez igaz is volt, mert mindig jó képeket lőtt rólam.
(Mondjuk szerintem egy profinak szeretet nélkül is megy, de nem akartam elrontani ezt a jó kis filozófiát :P

#24, :( van egy ismerősöm aki ugyanezeket mondja és nem is csúnya :( de ő megoldotta, háttal pózol minden képen
#28, ja hát igen, valamivel muszáj volt visszavágnom ha már ennyire ég és földnek állítasz be minket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!