Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Eltudnátok képzelni egy ilyen lánnyal egy kapcsolatot?
Imadok fotozni és szeretek mindent megörokiteni, szóval képzeld el hogy 0-24 fényképezgetlek, a töredék időben túrázni járunk, koncertekre, kiállításokra és mondjuk könyvtárba.
Így amúgy teljesen normalisnak tünik, de nem elso baratom dobott azert, mert nem birja a tempot es mert idegesito, hogy allandoan rancigalom magammal valamerre. De amugyse kenyszeritek en senkire semmit.
Hulye kerdes, bocsi

NEM NEM NEM. Mert nagyon unalmas már.Dunát lehet ereszteni velük,rengeteg Én ""egyedi különleges művész"" lány vagyok.
Te egy átlagos lány vagy a sok közül.

Még a végén az sül ki, hogy alakulhatnak szép kapcsolatok erről az oldalról is.
Remélem találkoztok, biztos ti lennétek a legboldogabb pár a földön :)

Én az örökös fényképezéstől megőrülnék és kidobnám az ablakon a gépedet némi idő után :D de a többivel nincs gond.
Imádom az ilyen kérdezőket akik bnaszak a rendes válaszokra de azért amit privátban kellene megdumálni azt szépen kiírják a kommentek közé :D (kár hogy a kérdezőt nem lehet leértékelni mondjuk -100 alá :)
Én nem baszok senkire, mit írjak a válaszodra,kösz vagy mit?
Nem feltétlen kell minidig visszajelezni, nem várja el ezt az oldal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!