Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti eltudnátok fogadni egy családanyát két gyerekkel?
Ha 35 vagy több lennék és a gyerekeid is legalább 6 évesek (a fiatalabb) és nincs elmebeteg/agresszív vér szerinti apa rendszeresen az életetekben akkor ha jól megvagyunk akkor igen...
De így fiatalon nem.
Én igen, hiába vagyok 20, de kellene egy genetikailag tőlem származó gyerek is. Nem mert egy féreg vagyok vagy többit nem szeretném ugyanúgy mint sajátomat, de genetikai aranybánya megnevezés is csak caúfolás lenne rám.
Tények...
Engem sok pasi elfogadott volna a lànyommal.
N25
Ahogy az egyik kolléga írta, ha jól megvagyunk és lehet közös gyerek, akár lehet belőle család. Mondjuk én úgy vagyok, hogy a tieidet is nevelem. Ha ez nem megoldható, akkor esélytelen.
30/f
Igen, el tudnám fogadni, semmi gondot nem jelentene. A vérségi dolgok nekem semmit se jelentenek kb., más gyerekét is ugyanúgy meg tudnám szeretni, mintha én csináltam volna, ennek számomra semmi jelentősége nincs.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!