Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatalabb felnőtt lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb felnőtt lányoknak (18-20) számítanak az olyanok, hogy milyen telefonja, ruhái vannak egy srácnak?

Figyelt kérdés

Megnézik, hogy mi mennyire márkás és drága vagy ez nem számít egyáltalán. Tegyük fel ha iPhoneja van a fiúnak és nem Ulefoneja akkor már másképp néz rá?

Ezeket a külsőségeket csak a pasik fújják fel, hogy minden a legmárkásabb kell legyen vagy valóban ez már szinte követelmény?

2018. szept. 25. 11:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
10 lányból 5-nek biztosan számít. Ha hozzávesszük azokat, akik letagadják, akkor 10-ből 8 lánynak számít.
2018. szept. 25. 15:40
 22/31 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a gyakoris lúzerek fújják fel, hogy legyen mire kenni a sikertelenséget.

Aki ilyen sugar daddykkel tartatják el magukat vagy sznobok, azoknak számít, amúgy nem.

2018. szept. 25. 19:14
 23/31 anonim ***** válasza:

#22 az ugye megvan, hogy a Kérdező a 18-20 korosztályra gondolt, nem az érett felfogású felnőtt nőkre?

Abban az életkorban még vastagon a külső és a pénz dominál.

2018. szept. 25. 20:58
 24/31 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem számít. Észreveszem persze, de ettől nem lesz másmilyen a szememben. Szerintem normális lányok nem követelnek meg ilyesmit, persze van olyan is, akinek ezek a külsőségek többet számítanak. Randiztam már olyan sráccal is, aki talpig márkás cuccokban járt, mégsem tudta őket viselni, nem volt stílusus összességében, szerintem ez sokkal rosszabb, annál, minthogy valaki nem hord ilyesmit.
2018. szept. 26. 06:42
 25/31 anonim ***** válasza:
91%

Az ugye megvan, hogy nincs igazad? :D

18-20 éves lány az középsuli végén jár, vagy egyetem elején, ha összejön egy vele kb. egykorú sráccal, szerinted elvárja, hogy az gazdag legyen t@knyosorrú kis sulisként??

Mikor én voltam 18-20 (~6 éve) az akkori pasimnak kb 0 forintja volt, és az osztálytársaim pasijai is max ezt-azt tudtak maguknak esetleg venni nyári diákmelóból, de ha akarták volna, se tudták volna szórni a pénzt. Egy srác volt az osztályban, aki járhatott a szülei kombijával, mert néha meg tudta tankolni, na ő volt pénz téren a best.

Vagy szerinted mi a szentsz&rt várnak a lányok egy iskolás fiútól? :DDD

2018. szept. 26. 07:59
 26/31 A kérdező kommentje:
Tőle semmit, de a szüleitől annál inkább. Vagyis legyen mindenből a legjobbja. Tuti inkább egy ilyen full extrás sráccal jönnek össze manapság mint egy tök átlagossal.
2018. szept. 26. 08:46
 27/31 anonim ***** válasza:

És mi a túrót akar szerinted egy csaj a pasija szüleinek a pénzével? Mi köze lenne hozzá? Jesszusom, ne így állj már hozzá :D

2018. szept. 26. 08:51
 28/31 anonim ***** válasza:

"Magam is hajlamos vagyok arra, hogy ha nincs meg az általam áhított több százezres óra, Tommy Hilfiger bőrdzseki akkor azonnal rondának érzem magam és máris elmegy a bátorságom, míg ha ezek a tárgyak rajtam lennének máris nagyobb lenne az önbizalmam. Akkor ezt csak magamnak képzelem be, és ennyire azért nem számít?"

A sajat onbizalomhianyodat es birkasagodat ne vetitsd ki a nokre. Azert, mert te caak olyan cuccokban tudod jol erezni magad (az agymosasnak koszonhetoen), amiket tobbszazezerert tudsz megvenni,nem kell a hulyesegeidet masok agyaba ultetni.

Az en exem pl nagyon gazdag volt, megsem jarkalt full markas dolgokban, mert tobb esze volt ennel. Ezek altalaban a szegeny/atlagos nyomik, akik el akarjak jatszani, hogy van penzuk - na, nekik jok a markak. Aztan a noket meg egy kavera sem tudjak mwghivni.

2018. szept. 26. 10:33
 29/31 anonim ***** válasza:

#25 igenis elvárja. Merthogy neki egzisztencia kell. Azt megteremteni ugye a "férfi dóga".

Én meg ezt tapasztaltam. Szerintem meg neked nincs igazad.

2018. szept. 26. 15:38
 30/31 anonim ***** válasza:

Na de érted, egy iskolás fiú még nem férfi, már bocsánat... ezt nem degradáló értelemben írom, de azért egy középsulis srác, vagy akár egy egyetemista srác nem összehasonlítható egy 30-40 éves, karriert felépített felnőttel.

Ezt pedig a nők/lányok is felfogják.

2018. szept. 27. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!