Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatalabb felnőtt lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb felnőtt lányoknak (18-20) számítanak az olyanok, hogy milyen telefonja, ruhái vannak egy srácnak?

Figyelt kérdés

Megnézik, hogy mi mennyire márkás és drága vagy ez nem számít egyáltalán. Tegyük fel ha iPhoneja van a fiúnak és nem Ulefoneja akkor már másképp néz rá?

Ezeket a külsőségeket csak a pasik fújják fel, hogy minden a legmárkásabb kell legyen vagy valóban ez már szinte követelmény?

2018. szept. 25. 11:34
1 2 3 4
 11/31 peca1000 ***** válasza:
45%

A TESCO-ba egész normális ruhák vannak olcsó áron.

Veszel még egy használt olcsó okostelót, azt mehetsz csajozni

2018. szept. 25. 12:29
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Huszonéves vagyok, nem ismerek olyat, aki ilyen helyekről vásárol. :D

Legtöbb ismerősöm ennél olcsóbb plázás kategóriát választ (H&M, New Yorker, stb), vagy Tesco, Lidl, Aldi (ki lehet fogni tök jó cuccokat), vagy turizik, ott is kincsekre lehet akadni.

2018. szept. 25. 12:37
 13/31 A kérdező kommentje:
Telefonom van, igaz csak 7-es iPhone, de nekem megfelel, hogy a lányoknak mennyire régi az már más kérdés. Ruháim pedig ezekből a plázás boltokból vannak.
2018. szept. 25. 12:45
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Legyen tiszta, ápolt, ízléses ruhája, és pont.

A márka nem érdekel. Ne lógjon, ne feszüljön, ne legyen benne igénytelen.

Attól hányni tudok, amikor Armani meg Versace feliratos hamisítványban vonul valaki, mindegy, hogy milyen ízléstelen, csak a felirat minél nagyobb legyen.

2018. szept. 25. 12:59
 15/31 anonim ***** válasza:
Csak saját véleményt tudok mondani. Nem érdekel. Nagyon magasról teszek arra, hogy a férfi plázában vàsárol, kínaiban vagy túrkálóban hogyha tiszta és rendezett ruhái vannak. Nem igénytelenül nagy, színes (neonzöld lilával pl) szűk vagy szakadt/koszos. Ha ezen felül van egy kis stílusérzéke, van egy tipikus öltözködési szokása amit ha látok valahol fel tudom ismerni, hogy "áh, ő is ilyet hord" akkor ez plusz pont. Telefon meg nem érdekel ha gombos sem. Bátyám pl költött sok pénzt egy okostelefonra amit kinézett magának és jól bírta az akku, sok dologra kellett használja. Mellette ott volt az öreg, gombos nokia mert mindig azt mondta, hogy annak a legjobb a térereje. Szóval nekem tényleg mindegy
2018. szept. 25. 13:08
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

A dolog ott kezdődik, hogy a "fiatalabb felnőtt lányok" nem tömeggyártottak. Múlt héten hallottam az egyetemen a mögöttem ülő lánytól, hogy úristen egy pasi audi xy kocsival jár kb hol lehet jelentkezni, hogy a srác alá feküdhessen. Én meg ugyanannyi idős lányként annak örülök legjobban, ha meglepnek egy könyvvel a kívánságlistámról és lehetne iphone-om az anyagi helyzetemet nézve, de nem fogom édesanyám pénzén felszínes hülyeségekre költeni és az ilyen srácokat kerülöm is.

Döntsd el, hogy csajt akarsz, vagy párt.

2018. szept. 25. 13:22
 17/31 anonim ***** válasza:
53%

Te apukám a fogyasztói társadalomnak alárendelődött agymosott vagy. Ki a francot érdekel szerinted milyen ájfonod van? Nem leszel tőle senki. Nálunk a cégnél ingyen osztogatják minden dolgozónak...

Régen rossz, ha azt hiszed ezek a dolgok számítanak vagy ezzel kell kompenzálnod. Ha teszel egy nőnek, akárhogy tetszel, ha meg nem, tök mindegy miből mennyid van, mert esélyed sincs. Hidd el...

2018. szept. 25. 13:24
 18/31 anonim ***** válasza:

Azt vagjatok, hogy sok nalunk millioszor tehetosebb ember nem is hord markakat, mert az agyuk nem ilyen kis fejletlen, ami elhiszi, hogy egy ruhadarab vagy cipo ad neked statuszt vagy ettol leszel ertekes. Akinek csupa markas cucca van (Lacoste sarga polo peldaul, ami semmivel nem jobb, mint egy H&M-s), arrol inkabb azt gondolnam, hogy buta, megvezetheto birka.

Persze amikor a minoseg egyenesen aranyos az arral, azt megertem. Mindenesetre normalis ember nem a markak alapjan itel meg. Lehetsz igenyes anelkul, hogy egyetlen komoly marka is lenne rajtad.

2018. szept. 25. 13:42
 19/31 anonim ***** válasza:
Számítanak, de nem mindegy milyen okból.
2018. szept. 25. 13:46
 20/31 anonim ***** válasza:

Pont 20 évesen kaptam rá arra, hogy átszabatom a ruhákat. Elkezdtem irodában dolgozni és kötelező volt az öltöny és ingek. Egy zsír új márkás szettre gyakornokként és palyakezdőként pont nem futotta, úgyhogy felvásároltam egy csomó jobb állapotú inget, öltönyt különböző turkálókból, Lidl és egyéb filléres helyekről, majd darabonként 300-800 Ftért magamra igazítattam mindent. Akkoriban a cipőm és az órám volt az egyetlen, ami jobb és márkás volt. Semmi bajom nem volt a nőkkel, imádtak, mert minden ruhám jól állt rajtam, és igényesen néztem ki.

Most már megtehetném, hogy márkás holmikat hordok, de pénz kidobásnak érzem, ugyanúgy olcsó ingeket veszek (minőségben ugyanaz) és magamra szabatom fillérekért. Fodrászhoz kezdtem el sűrűbben járni, és többször megyek edzeni, és nagyon ügyelek a higiéniára. Hidd el, a csajoknak ez a lényeg, nem a márkajelzés.

2018. szept. 25. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!