Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az alább leírtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az alább leírtak beleférnek a szerelem kategóriájába? Csak buta gyermeki fantáziának számítanak felnőtt korban?

Figyelt kérdés
Álmomban azzal csókolóztam, akit szeretek (reménytelenül), perzselt a tűz, a melegség hatott át. Annyira könnyed volt minden, a csókok édesek. Azt kívántam, hogy folytatódjon az álom, de felébredtem a valóságra. Vajon ezek normális érzések-e egy személy iránt, aki nem tudni, viszonozná-e az érzéseidet. Vajon lehet-e azért, mert napjában többször rágondolsz. Várom az észrevételeiteket, valaki hasonlót megélt-e már, vagy ez a gyermeki fantázia álomban történő manifesztálódása.
2015. okt. 2. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Jólesik de ennyi. 16 évesen még leragad ezen az ember. Felnőtt ember pedig tesz azért hogy be csak álmában legyen így. Nézz szembe a valósággal és derítsd ki hogy lesz-e belőle vmi.
2015. okt. 2. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Az érzések normálisak. Az nem "normális", ha ebbe beleragadsz, és nem törekszel valós kapcsolatra. Ha ennyire vonzódsz valakihez, tegyél kísérletet arra, hogy legyen köztetek a valóságban is valami. Ha nem megy, akkor tovább kell lépni. Ha sikerül, akkor pedig tudomásul kell venni, hogy a másik is emberből van, és nem olyan tökéletes, mint az álmaidban.
2015. okt. 2. 11:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Az egyetlen probléma, hogy én a valóságban is pont ilyen tökéletesnek tartom. Az álmok kiszínezhetnek dolgokat, de amikor fantáziálok, bejárok egy képzeletbeli utat az agyamban nappal, akkor is csodálatosnak tartom. A fantáziálás jelentheti azt, hogy az ember nem tud túllépni a gyermekiesség szintjén, de az is előfordulhat, hogy felnőtt ember életében történnek hasonló dolgok. Nem lépte volna még át valaki a gyermekiesség szintjét, mert túl kevés dolgot élt meg a realitás birodalmában?
2015. okt. 2. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Blablabla... ébresztő!
2015. okt. 2. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
nem tudom,de én gyerekes vagyok,és én mindenféléről szoktam álmodozni,nem csak ilyesmiről......úgyhogy lehet az én véleményem nem számít xD
2015. okt. 2. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!