Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten a metrón miért nem mosolyognak a lányok az emberre, ha pásztázzuk őket a tekintünkkel?
Megpróbálom elmondani, hogy megértsd:
szerintem max akkor érdemes így próbálkozni, -pl metrón, ahol az emberek utaznak/tartanak valahova-, ha az átlagnál jobban nézel ki, vagy tényleg látod, hogy bejössz a lánynak.. Max akkor nem hajtanak el.
Félre ne értsd, vonzalmat később is kelthetsz, ha adsz némi személyes benyomást, de a metrón ugye ezt nem fogod tudni megmutatni.
De hogy mondjak egy példát: nálam egyszer a villamoson állt a közelemben egy srác, és nem igazán néztem őt, de valahogy vonzónak tartottam, jó pasi volt. Aztán egy idő után megszólított, mielőtt leszálltak, de sajnos pont a reptérre mentem ki konkrétan valaki elé.. Szóval ez nagyon rossz időzítés, többre, mint pl szám elkérés idő sem lett volna.
Ahogy írták, az emberek általában időre mennek vagy sietnek valahova. Ha ennyire szociális lennél, ahogy mondod, szerintem nem tisztában lennél ezzel, másrészt hatékonyabb helyeken ismerkednél. -Ennél kb csak jobb van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!