Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mosolyognak vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mosolyognak vissza a lányok, amikor rájuk mosolygok az utcán?

Figyelt kérdés
Ennyire nem lehetek ronda és ijesztő. Általában egyszerűen elnéznek másfelé, vagy pedig komoran előre bámulva elmennek mellettem. Van olyan is, hogy fanyar képet vágnak. Miért lehet ez?
2018. máj. 15. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha vissza mosolyognak a férfiak nagy része úgy veszi szabad a pálya és kezdeményez. Ha nem akarod hogy egy idegen pasi odajöjjön hozzád kerülöd a szemkontaktust és véletlenül se mosolyogsz rá. Ez egyfajta íratlan szabály. Legalábbis én és a baráti köröm így működik.
2018. máj. 15. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszel nekik.
2018. máj. 15. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanazt akartam írni, mint az első.
2018. máj. 15. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy az első írja. Én pl. férjnél vagyok, azért nem mosolygok vissza jóképű, határozottan tetsző pasiknak sem, mert senkit nem szeretnék fölöslegesen biztatni, hiszen úgyis kosarat kapna utána.

Egyáltalán nem biztos, hogy azért nem mosolyognak vissza, mert csúnyának tartanak.

30N

2018. máj. 15. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Mert idegenek? Csak egy költői kérdés :D
2018. máj. 15. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Elkényeztetett vagy. A nők nem azért járnak az utcára, hogy neked legyen kivel összemosolyogni, meg szemezni. A legtöbbjüknek púp a hátára ez az egész.

Gondolom annak még a gondolatától is a szádba hánysz, hogy elkezdj vadidegen férfiakra mosolyogni, hiszen ők neked nem jelentenek semmit, nem a haverjaid, nem a rokonaid, nem és bár lehet hogy fantasztikus emberek, akikből csodás barát lenne, mégsem kezelnéd így őket. Na dettó ez van a nőkkel. Had éljék az életüket anélkül, hogy valaki jogot formáljon a reakcióikra és mosolyaikra.

2018. máj. 15. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Mert, minek mosolyogjak vissza? Nagy valoszinuseggel nem akarok tole semmit, foleg mivel van baratom, ami a lanyok nagy reszere igaz, de ha nem lenne, akkor sem akarnek az osszes mosolygo sraccal randizni (eleve ismerosokkel randizom max, nem idegenekkel), tehat inkabb figyelmen kivul hagyom az ilyesmit.
2018. máj. 15. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Mert beteg és fura amikor egy vad idegen csak úgy a semmiért rámosolyog az ember lányára

Nem azért mert nem hekyes az illető

Egyszerűen értetlenül állok az ilyenek előtt akik ezt csináljak

Kicsit hibbantakank is gondolom őket

Inkább elfodrfulok mint hogy oda jöjjön és beszélgetni kelljen

Utalok ismerkedni , ahhoz meg pláne nem lenne kedvem hogy egy idegennek bájcsevegjek a semmiről

2018. máj. 15. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Én meglepett arcot vágnék,azt hinném,hogy ismer valahonnan.
2018. máj. 15. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!