Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten a metrón miért nem mosolyognak a lányok az emberre, ha pásztázzuk őket a tekintünkkel?
A metrón ne ismerkedjünk, mert csak utaznak az emberek, a parkban ne ismerkedjünk, mert pihennek, várnak valakire, zenét hallgatnak. A kávézóban ne ismerkedjünk, mert csak kávézni térnek be. A strandon ne ismerkedjünk, mert melegük van és csak fürdeni jöttek. Szórakozóhelyen ne ismerkedjünk, mert csak kiengedni jöttek a fáradt gőzt. Boltban ne ismerkedjünk, mert megsértődne a bagett a kosarukban, hogy minél hamarabb vigyék már haza őt, hiszen csak vásárolni jöttek. Orvosi rendelőben ne ismerkedjünk, hiszen tiltott dolognak számít, mindenkinek szigorúan maga elé kell bámulnia és elmerülni a saját problémáiban.
Könyvtárban ne ismerkedjünk, hiszen a suttogó titkai szótól leesnének a könyvek a polcokról, amúgy is csak magányt keres ott az olvasó. Kertipartynn ne ismerkedjünk, mert a végén kiborul a bólé emiatt. Az interneten ne ismerkedjünk, mert milyen jogon élünk a 21. század vívmányaival, ráadásul mindenki nagyvárosban vagy annak perifériájára él tökéletes lehetőségekkel a személyes kapcsolatfelvételhez.
Summa summarum: sehol ne ismerkedjünk!
Mert ijjesztő. Engem egyszer budapesten a buszon bámult egy pasi nagyon nagyon hűségesen...
Nem volt valami kellemes élmény. Inkább leszáltam.
Miért kéne mosolyognom?
1. Nem vagyok nyitott az ismerkedésre, van párom.
2. Eddig metrón akárhányszor szólt hozzám valaki, az vagy őrült volt, vagy drogos, így inkább kerülöm a szemkontaktust mindenkivel.
3. Jobb dolgom is van (hírolvasás, könyv, emailek megírása, stb)
Baromság.
A nekünk tetsző pasikat rossz passzban is észrevesszük. Max cikibb, hogy pont ilyen lepukkantan vagy bőgve látnak meg. Arról nem is beszélve, hogy a bámulást észrevesszük akkor is, ha a hátunk mögül teszik.
Aki nyitott feléd, az rád fog nézni többször, ha észreveszi, hogy te nézed. Ezután elég mosolyognod. Ha ő ettől zavarba jön vagy visszamosolyog, menj oda.
De ne bámulj senkit sokáig se mosolyogva, se sehogy, mert azt ijesztő.
Velem már volt olyan, hogy órám volt, elfelejtettem fogat mosni, csapzott voltam és előtte még bőgtem is, és csak akkor kaptam észbe, mikor a nekem tetsző srác elindult felém.. egy mosoly és leszálltam egyből, semmi pénzért nem nyitottam volna ki a számat előtte. Egy hangos csalódott anyázós hang felszakadt belőle..
Ilyen rossz időzítést, úgy szidtam az egész helyzetet.. szerencsére a férfiak nagyrésze akkor kezdeményez, ha csinos vagyok, ápolt és jókedvű, és én örülök neki akkor is, ha közterületen teszik, vagy épp dolgom van, feldobja a napom, még, ha ilyen cikin jön is ki, mint a villamosos srác..
Amikor rossz passzban vagyunk is figyelünk a szimpatikus férfiakra, pláne, ha nem vagyunk foglaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!