Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt találtam neten.
"Ha valaki öngyilkos lesz, az adott személy számára a fejlődés határozatlan időre megáll - száz évre, kétszáz évre, ötszáz évre vagy még tovább. Az illető nem tud előre haladni, és a lehető legnehezebb teher nyomja a vállát. Fejlődésének folyamata megáll. Mivel megszegte a kozmikus játék szabályait, el kell szenvednie a kozmikus büntetést. Ezt a büntetést a földön egyetlen ember sem tudja elképzelni. A lehető legrosszabb földi kínszenvedés egyszerűen semmi ahhoz a kozmikus büntetéshez képest, amit akkor kap az ember, ha öngyilkosságot követ el."
Én előző életemben öngyilkos lettem alig 60 % felett. Azóta majdnem megkétszereztem belső tudásomat.
Mivel minden lehetséges formáját ismerem meditációnak, bátran állítom, ismerem, még ha jelenleg nem tudom mi jellege e specializációnak.
Nyugodtan írj rám s segítek neked.
Igen, ismerem.
Így kell írni: Gunagriha által képviselr meditációt ismeri valaki?
Fontos! Az inkább közelebb van a relaxációhoz, mint a meditációhoz. A meditáció nem képzelgés, pl. egy virág szírmanak képzeled magad; vagy a többi pl. békét lélegzel.
A meditáció a jelen megfigyelése, úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!