Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek a szakítástól. Lehet-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a szakítástól. Lehet-e valakit tinédzser kora óta szeretni és vele maradni egész életében?

Figyelt kérdés

az a helyzet,hogy nemrég összejöttem egy fiúval.még nem is annyira komoly,de úgy tűnik...vagyis megbeszéltük,hogy mindketten komolyat szeretnénk.nekem még nem volt komoly kapcsolatom,neki volt már egy.sokszor álmodozok,hogy milyen lenne a jövőben,ha nagyon sokáig együtt lennénk, és igazán jó vele lenni.szeretem, és ő is engem.mesélte,hogy ő is sokat gondolkozik a jövőn.most mindketten 15 évesek vagyunk.ebből lehet tényleg annyira komoly kapcsolat,hogy majd,10 év múlva házasság legyen belőle?annyira furcsa...sokan azt gondolják,hogy annyit megunod a másik mellett és házasság után már halál unalmas lesz minden?!meg tényleg kimaradnék minden jóból,mivel nekem egy komoly kapcsolatom volt egész életemben?amúgy se vagyok bulizós féle,világ életemben arra vágytam,hogy OTTHON,a fiú karjaiban filmet nézzünk.ha pedig szakítanánk 1 év múlva,akkor az olyan fájó lenne...mivel maradnék?csak a sok emlékkel?én sem értem magam,de remélem,hogy a leírtakból kitudtok hozni valami tanácsot,hogy hülyeség amiket leírtam,vagy mégse.

köszi,ha elolvastad és a normális válaszolókat felpontozom.

2010. jún. 22. 16:07
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

a nővérem 17 éves kora óta együtt van a barátjával és most házasodtak össze 8 év után:) lehetséges:)

de ne gondolja a szakításra, a félelem felemészt és akkor nem tudod élvezni ami most van..

2010. jún. 22. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Élvezd a kapcsolatodat és ne félj a jövőtől. Bármi lesz, az jó is lehet Neked, nem tudod előre, hogy hosszú távon az-e a jó, amit most annak gondolsz. Később ne félj változni sem és ha vége a kapcsolatnak, akkor azt is merd kimondani. Az egyik korábbi hozzászólóval ellentétben nem gondolom, hogy az lenne az ideális, hogy mindenki a örökké boldogan él, mindenféle párkapcsolati konfliktus nélkül. Persze, a "kavarás" miatt felbomló kapcsolatokat én sem hiányolnám, de sok kapcsolat azért bomlik fel, mert a felek fejlődnek, érettebbek lesznek, és felülbírálják a korábbi döntéseiket, jobban megtalálják magukat. Ilyenkor felbomlik egy párkapcsolat, de nem kár érte, mert lehetett tanulni belőle.
2010. jún. 30. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon jól hangzik, 15 évesen a barátommal mi is így gondoltunk. 2 gyerek, milyen ház, milyen franciaágy, milyen kutya, ki mivel fog foglalkozni...

3 hónapja szakítottunk, én szeretem, Ő már nem szerelmes.

a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy elterveztük őket.

ne szövögess ilyen távoli álmokat, az adott pillanatban tégy meg mindent a kapcsolatért. bármi van, BESZÉLJÉTEK MEG, nagyon-nagyon sokminden múlhat egy elmulasztott beszélgetésen, egy elhalogatott problémán. én már csak tudom...

L/16

2010. jún. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!