Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tinédzser korban előfordulhat? A hormonoktól lehet, vagy felnőtteknél is így van?
Nagyon nagy a szerelem, a pár tagjai imádják egymást, de a kapcsolat utolsó időszakában sok a veszekedés, nehéz megoldani a találkozást, sok a probléma, és a sértődés.Az egyik fél megbántja a másikat, és ő pedig ezután már nem érzi a szerelmet.Kiszeret a másikból. Nagyon rövid idő alatt. Lehetséges ilyen ?
Pedig tényleg, az nem kérdés, hogy nagyon szerelmes volt a megbántott fél is.
A kérdés pedig az is lenne, hogy van esély ilyenkor visszaszerezni a párunkat, ha szakított velünk?
(de már eltelt több hónap)
17/L
Működött egészen a végéig.. Viszont én bármit meg tennék érte, szóval érdemes. :)
Csak ha kiszeretett belőlem, nem tudom, mit kéne tennem, és már hónapok óta nem beszéltünk,nem mertem keresni. Nagyon megsértett ő is engem, és nagyon sokat szenvedtem. Viszont úgy érzem, eljött az idő, hogy tegyek valamit.
Nagyon szeretem őt, ő is szeret, csak nem szerelmes.
Kérlek segítsetek, mit tegyek?
Vagy már teljesen elfelejtett?
Nekem nagyon hiányzik.
Én ezt tökéletesen megértem,de sajnos nem tudom elfogadni. :)
Nekem iszonyatosan hiányzik, és nagyon szerelmes vagyok belé. Nem tudom elfelejteni, még mindig égek a vágytól, és egész nap arra gondolok, hogy bárcsak vele lehetnék.
Akkor úgy érezte, nem szerelmes, de szeretni még szeretett.
Kitudja, azóta hogy érez irántam, valószínűleg most sem szerelmes, de azért megoldhatóak a problémáink, és akármennyire gyerekesen hangzik, nem tudok nélküle élni.
Muszáj tennem valamit. Esetleg pár év múlva újra összejöhetünk.
Ha ő volt az első szerelmem, szerinted még azért emlékszik rám? Vagy csak ő van rám ekkora hatással, fordítva nem?
Elnézést a sok kérdésért, és paradoxonért, de már lassan megbolondulok, és segítségre lenne szükségem, mert nem tudok kivel beszélni.
Egyébként köszönöm a válaszod,kedves utolsó!
Esetleg hasznos tippeket tudsz adni, hogyan szerezzem vissza?
Előtte tényleg nagyon szerettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!