Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szakítástól. Lehet-e valakit tinédzser kora óta szeretni és vele maradni egész életében?
az a helyzet,hogy nemrég összejöttem egy fiúval.még nem is annyira komoly,de úgy tűnik...vagyis megbeszéltük,hogy mindketten komolyat szeretnénk.nekem még nem volt komoly kapcsolatom,neki volt már egy.sokszor álmodozok,hogy milyen lenne a jövőben,ha nagyon sokáig együtt lennénk, és igazán jó vele lenni.szeretem, és ő is engem.mesélte,hogy ő is sokat gondolkozik a jövőn.most mindketten 15 évesek vagyunk.ebből lehet tényleg annyira komoly kapcsolat,hogy majd,10 év múlva házasság legyen belőle?annyira furcsa...sokan azt gondolják,hogy annyit megunod a másik mellett és házasság után már halál unalmas lesz minden?!meg tényleg kimaradnék minden jóból,mivel nekem egy komoly kapcsolatom volt egész életemben?amúgy se vagyok bulizós féle,világ életemben arra vágytam,hogy OTTHON,a fiú karjaiban filmet nézzünk.ha pedig szakítanánk 1 év múlva,akkor az olyan fájó lenne...mivel maradnék?csak a sok emlékkel?én sem értem magam,de remélem,hogy a leírtakból kitudtok hozni valami tanácsot,hogy hülyeség amiket leírtam,vagy mégse.
köszi,ha elolvastad és a normális válaszolókat felpontozom.
Nem kell most azon gondolkozni, hogy mi lesz 10 év múlva, mert foggalmad sincs, miket hoz még a következő pár év. Mostanság fogsz a legtöbbet változni. Kinyílik majd a világ. Leérettségizel, esetleg egyetemre, főiskolára mész, ezer új embert ismersz meg. Lehet, hogy együtt maradtok, de persze nem biztos. Az is lehet, hogy szétmentek már hamarabb. De értelmetlen ezeken rágódni, inkább élvezzétek azt, amitek van.
Ha nincs problémád, ne gyártsál magadnak, mert az mindig mindent megöl. És ez az összes női olvasónak (tisztelet a kivételnek) úgyszintén figyelmébe ajánlom.
22F
Jó dolog, ha hiszel benne, és igenis úgy kell hozzá állni, hogy életed párja, ha tényleg nagyon szereted.
Én egy középkorú házaspárt ismerek, akik 13 éves koruktól szerelmesek egymásba. És boldogok. Szóval, bármi lehet, nem kell rögtön letörnöd, hogy ő nem az igazi, bár sajnos nagyon kevés ilyen fiatalok közötti kapcsolat tart ki egy életen át.
19/L
Ha ezen rágódsz akkor hamarabb elveszíted mintsem szeretnéd. Élvezzétek inkább az életet, azt hogy együtt boldogok vagytok. Mit hoz a holnap? Senki sem tudja nincs itt egy jövőbelátó sem :) Lehet együtt maradtok örökre, lehet nem, majd idővel elválik. Igen a szakítás fáj, de még a kapcsolatotok elején vagytok és annyi szép vár még rátok. Inkább gondolkozz el azon, hogy mi rosszabb? Elveszíteni valamit, vagy meg sem kapni?
Legyetek nagyon boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!