Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra, hogy a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában békességben tudjunk lenni egymással, teljesen kiiktatva a férfigyűlöletet és a nőgyűlöletet?
Alapból tök jó az itteni társaság, lehetnénk-s békességben?
A természettudományok rovatban rend van, csak itt megy a civakodás.
Igazából előfordult, hogy csak poénból írtam. 😂
A nők eléggé kiakadtak rá, de leszarom őket. De jó volt kísérletnek az is, amikor normálisabban válaszoltam. Termeszetesen erre 0 érv, meg személyeskedés. Volt olyan nő is, aki pl. nem bírt engem, de a topikjaimba írogatott azért. 🤣
Az ilyen viselkedés alapján nyilvánvaló, hogy itt nem lesz béke. Tele van ez az oldal feminista hajlamú, értelmileg labilis nőkkel, és hozzájuk hasonló hisztis pasikkal.
Igen, nyíltan vállalom, hogy lenézem őket, és nem érdekel a hímsoviniszta című szar vádjuk sem, mert igazam van.
A tisztelet nem jár mindenkinek, csak annak aki kiérdemli, de ez nemtől független.
Mámint a fentebb említett két női és férfi csoportot nézem le.
Továbbá: "érzelmileg labilist" akartam írni.
A topikot viszont lezárom.
OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!