Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esély van arra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra, hogy a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában békességben tudjunk lenni egymással, teljesen kiiktatva a férfigyűlöletet és a nőgyűlöletet?

Figyelt kérdés

Alapból tök jó az itteni társaság, lehetnénk-s békességben?

A természettudományok rovatban rend van, csak itt megy a civakodás.

2018. szept. 12. 19:11
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Abbahagyni a sírást? Hmm... látom, hogy a kicsi, aranyos szíved minden vágya, hogy megvigasztalj engem. Szóval megkapod rá az engedélyt.

De nem lesz egyszerű. Mindenesetre teperned kell majd rendesen

-------------

Egyébként nem vicc amit írtam. Tényleg jóval több tapasztalatom van ezen téren mint az átlag embernek. De ez most nem lényeges. Meg aztán, ahogyan a Szentírás mondja: ne dobjátok a gyöngyöket a disznók elé...

2018. szept. 12. 20:47
 22/33 anonim ***** válasza:
37%
1:0 neked.
2018. szept. 12. 21:07
 23/33 A kérdező kommentje:

Legyen 1:1

Az igazságosabb.

2018. szept. 12. 21:13
 24/33 anonim ***** válasza:
73%
Hát te k...va szánalmas vagy öcsém. Hány éves vagy 13?
2018. szept. 12. 23:33
 25/33 anonim ***** válasza:
73%
Nullaz le engem is legyen ennyi sikerélményed.
2018. szept. 12. 23:33
 26/33 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva megfordult a fejemben, hogy kihívlak egy sakk party-ra a sakk.hu-n, de annyira ostoba vagy, hogy téged még legyőzni sem lenne érdemes.

Ostoba vagy, a többi nőhöz hasonlóan, akiket lenézek, hiszen semmi sem indokolja azt, hogy felnézzek rátok.

(Persze ez nem egészen igaz. Kingácska nemrég szerezte meg a PhD-ját, na de ő egy másik kategória, amire a nők 99%-a sosem fog eljutni. Nektek marad a GYIK-ezés, meg a feminista fasság).

Am természetesen lepontoztalak.

Puszi! 🤣

2018. szept. 13. 07:19
 27/33 anonim ***** válasza:
81%

Nem igaz, hogy a természettudományok rovatban rend van. :)

Másrészt eléggé álszent felvetés pont tőled, aki random belekötött normális válaszokat író nőkbe. Ráadásul elég undorító módon. Ilyet legrosszindulatúbb és más nicknevűek sem csinálnak. Én nem csodálkozom a kérdéseidre válaszaidra írt reakciókon. Idejön pöffeszkedni egy fiú, aki az édesanyja pénzén űzi a cosplay-t. Volt egy szerelmi kapcsolata, ami rosszul végződött.

Erre úgy állítja be magát, mintha valami sokat látott, bölcs ember lenne, mindenkit próbál leosztani a maga gyermeteg módján. Van ilyen ismerősöm, aki így próbál kompenzálni, ismerem ezt a típust. Az a figura, a neved rettentően szégyellné magát, hogy egy ilyen ember képviseli.

Nem szeretek személyeskedni, de ennyire irritáló egyénnel rég találkoztam.

2018. szept. 13. 10:27
 28/33 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy semmit nem tudsz rólam, csak annyit, amennyit ebben a pár topikban leírtam. Valóban sokat látott ember vagyok (a "bölcs" jelzőt nem igényelem magamnak), még ha ezt nehezedre is esik elhinni. Nem egy szerelmi kapcsolatom volt, csak egyet emeltem ki, de mint említettem máshol, megszámlálhatatlanul sok nővel volt dolgom. Ezt szó szerint értsd, ugyanis a csajozás az egyik hobby-m. Régen még éves összesítést is csináltam, ahol statisztikát vontam, és naplót is elkezdtem írni ezzel kapcsolatban.

Nem hinném azt sem, a normális nőkbe belelötnék. Ha ezt az állításod fenntartod, akkor mutass hát rá, hol kötekedtem (jogtalanul), és ha magam is indokoltnak látom, be fogom látni a hibámat. Egyelőre azonban csak azt láttam, hogy személyeskednek velem azért, mert értenek velem egyet, és mivel a női nem sértődekeny népség így torolják ezt meg. A kritikát már csak azért is el tudom viselni, mivel korábban holnapszerkesztéssel, blogirással, és videókészítéssel is foglalkoztam, és tudom, hogy nem tetszhet mindenkinek amit csinálok.

Hogy a figura szégyelné magát? Egy dologért elképzelhető: hogy leálltam veletek vitatkozni. Ezt aláírom. Másrészt nem kizárt, hogy több gondolatommal is egyetértene. Viszont ha szimpatizálsz vele, akkor gondolkodj el azon, hogy női szemszögből nézve a leggonoszabb pasik közé lehet sorolni, hiszen szó szerint csak használta a nőket. Egyetlen egyet sem vett közülük komolyan, sőt a live actionban még a saját barátnőjét is megölte. A temetést meg arra használta fel, hogy bejusson a nyomozócsoportba. Ennyi erővel én is szégyelhetném magam, hogy használom a nevét, viszont ezekkel a dolgokkal amit ő tett, már nem értek egyet. De az alapgondolatával, miszerint alapvetően rossz világ, azzal igen.

2018. szept. 13. 11:39
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

#27, melyik "normális választ" íróra gondolsz? A hárommal feletted író nólifer trollra, aki benyögte hogy "kva szánalmas vagy öcsém"?

Ezekkel nem lehet érdemi vitát folytatni, és nem is kell. Szólni kell a főorvos úrnak vagy az ápolónak, hogy hozza neki a muszájdzsekit meg a haloperidolt.

2018. szept. 13. 14:36
 30/33 anonim válasza:
Itt amúgy inkább csak a 30-as nők vannak befordulva,mert már nem birnak magukkal annyira kellene nekik egy pasi,persze az sosem jön össze mert eleve férfigyülölök.Mivel a pasik hibásak mindenben egyértelmü.
2018. szept. 20. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!