Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra, hogy a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában békességben tudjunk lenni egymással, teljesen kiiktatva a férfigyűlöletet és a nőgyűlöletet?
Alapból tök jó az itteni társaság, lehetnénk-s békességben?
A természettudományok rovatban rend van, csak itt megy a civakodás.
Erősebb moderáció esetén ez lehetséges lenne.
De a kommentelők 70% csak nyálát csorgató troll aki adja a lovat a 15%-nyi lelki és mentális sérült gyülölködőknek. További 10% tini aki kamillázik, hogy mi van itt, 5% pedig még harcol az oldal eredeti funkciójáért.
Gratulálok 13-aska!
Te aztán tudod, hogyan kell egy olyan topikot szétrombolni, amit eredetileg tényleg a békülés kedvéért nyitottam.
Nos igaza volt az előbbiek utalásának, értelmetlen volt.
Az imént meg lehordtál a sárga földig EGY olyan mondatért, ami így szólt: "ez a baj veletek nőkkel".
Ez egy VICC.
Miért, szerinted nincs baj a nőkkel? Akàrmelyik KOMOLY szakemberhez fordulsz azt fogja mondani, hogy baj van. De megsúgom: a férfiakkal is. A 21. században olyan hatások érték az embereket, hogy kibillentek a hagyományos szerepükből, erre meg rátett egy lapáttal a genderforradalom is.
🤣
A férfiak racionálisan érvelnek, a nők érzelmi alapon. A kettőt az életbe nem fogod szinkronba hozni.
Többször volt már rá kísérlet, hogy civilizált emberek módjára megbeszéljük a problémákat, de az egyik oldal (na melyik) következetesen felrúgta a szabályokat...
16-ossal egyetértek amúgy.
Leszarom, ha ezt hímsovinizmusnak veszik, de tény:
Még vallásosokkal (férfiakkal) is jobban tudok vitázni mint a nőkkel.
Értelmes, racionális érveik a nőknek nincsenek. Csak az érzelmek, hogy mennyire ki_szott sértő az, amit mondok. A kishölgy 1 mondatért ugatta le konkrétan a fejem. Ebből is látszik, hogy kellett böngésznie rendesen a kommentjeimet, hogy találjon valamit, amibe bele tud kötni. 😁
B_sszátok meg, ha én elkezdeném mesélni, hogy mi mindent láttam, tapasztaltam, hallottam a nőkkel kapcsolatban, abból lenne csak a botrány. Olyan körökben mozogtam, amibe csak kevesen látnak bele.
"
Értelmes, racionális érveik a nőknek nincsenek. Csak az érzelmek, hogy mennyire ki_szott sértő az, amit mondok... rampage rampage rampage... B_sszátok meg, ha én elkezdeném...
Rendben logika nagymestere, én a 2 anyázás közötti állításod elfogadom, hogy a nők érzelmi alapon nyílvánulnak meg és nem leht velük vitázni... csak fejezd be a sírást kérlek!
"Olyan körökben mozogtam, amibe csak kevesen látnak bele."
Szerintem nem tartozik a tárgyhoz szorosan, hogy striher voltál. Ha nagyon ki akar jönni írd meg könybe, most úgyis reneszánsza van a bulvár irodalomnak erotikával teletűzdelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!