Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esély van arra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra, hogy a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában békességben tudjunk lenni egymással, teljesen kiiktatva a férfigyűlöletet és a nőgyűlöletet?

Figyelt kérdés

Alapból tök jó az itteni társaság, lehetnénk-s békességben?

A természettudományok rovatban rend van, csak itt megy a civakodás.

2018. szept. 12. 19:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%

Erősebb moderáció esetén ez lehetséges lenne.

De a kommentelők 70% csak nyálát csorgató troll aki adja a lovat a 15%-nyi lelki és mentális sérült gyülölködőknek. További 10% tini aki kamillázik, hogy mi van itt, 5% pedig még harcol az oldal eredeti funkciójáért.

2018. szept. 12. 19:36
 12/33 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem ha megszünnének az itt található férfigyűlölő kommentek,akkor elindulhatna egy békefolyamat.
2018. szept. 12. 19:41
 13/33 anonim ***** válasza:
60%
Ahhoz az kellene, hogy a hozzád hasonló unintelligens, álértelmiségi hímsoviniszta, nőket lenéző egyének ne ide írogassanak, hanem egyéb elfoglaltságot találjanak. Ebben az esetben lehetőség lenne általánosítások, előítéletek nélküli, intelligens társalgásokat folytatni. De ugye annak nem az az alapja, hogy valaki olyasmiket írjon, hogy pl. "ez a baj veletek, nőkkel...", ahogyan te tetted, arra célozva, hogy az összes nő egy homogén massza lenne, és mindegyikük ugyanúgy gondolkozna, érezne.
2018. szept. 12. 19:42
 14/33 A kérdező kommentje:

Gratulálok 13-aska!

Te aztán tudod, hogyan kell egy olyan topikot szétrombolni, amit eredetileg tényleg a békülés kedvéért nyitottam.

Nos igaza volt az előbbiek utalásának, értelmetlen volt.

Az imént meg lehordtál a sárga földig EGY olyan mondatért, ami így szólt: "ez a baj veletek nőkkel".

Ez egy VICC.

Miért, szerinted nincs baj a nőkkel? Akàrmelyik KOMOLY szakemberhez fordulsz azt fogja mondani, hogy baj van. De megsúgom: a férfiakkal is. A 21. században olyan hatások érték az embereket, hogy kibillentek a hagyományos szerepükből, erre meg rátett egy lapáttal a genderforradalom is.

🤣

2018. szept. 12. 19:53
 15/33 anonim ***** válasza:
Semennyi. Az emberiség akkor él majd egyedül békességben, amikor már csak egy ember van életben.
2018. szept. 12. 19:54
 16/33 anonim ***** válasza:
12%

A férfiak racionálisan érvelnek, a nők érzelmi alapon. A kettőt az életbe nem fogod szinkronba hozni.

Többször volt már rá kísérlet, hogy civilizált emberek módjára megbeszéljük a problémákat, de az egyik oldal (na melyik) következetesen felrúgta a szabályokat...

2018. szept. 12. 19:59
 17/33 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező! Milyen szerepeket szeretnél visszahozni, amik szerinted kibillentek?
2018. szept. 12. 20:14
 18/33 A kérdező kommentje:
Csernus szerint ma a nők keményebbek és a pasik elpuhultak.
2018. szept. 12. 20:21
 19/33 A kérdező kommentje:

16-ossal egyetértek amúgy.

Leszarom, ha ezt hímsovinizmusnak veszik, de tény:

Még vallásosokkal (férfiakkal) is jobban tudok vitázni mint a nőkkel.

Értelmes, racionális érveik a nőknek nincsenek. Csak az érzelmek, hogy mennyire ki_szott sértő az, amit mondok. A kishölgy 1 mondatért ugatta le konkrétan a fejem. Ebből is látszik, hogy kellett böngésznie rendesen a kommentjeimet, hogy találjon valamit, amibe bele tud kötni. 😁

B_sszátok meg, ha én elkezdeném mesélni, hogy mi mindent láttam, tapasztaltam, hallottam a nőkkel kapcsolatban, abból lenne csak a botrány. Olyan körökben mozogtam, amibe csak kevesen látnak bele.

2018. szept. 12. 20:27
 20/33 anonim ***** válasza:
82%

"

Értelmes, racionális érveik a nőknek nincsenek. Csak az érzelmek, hogy mennyire ki_szott sértő az, amit mondok... rampage rampage rampage... B_sszátok meg, ha én elkezdeném...

Rendben logika nagymestere, én a 2 anyázás közötti állításod elfogadom, hogy a nők érzelmi alapon nyílvánulnak meg és nem leht velük vitázni... csak fejezd be a sírást kérlek!

"Olyan körökben mozogtam, amibe csak kevesen látnak bele."

Szerintem nem tartozik a tárgyhoz szorosan, hogy striher voltál. Ha nagyon ki akar jönni írd meg könybe, most úgyis reneszánsza van a bulvár irodalomnak erotikával teletűzdelve.

2018. szept. 12. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!