Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/23 Citation válasza:
Kétféle szingli létezik. A divatból szingli, és a vmilyen viselkedési defektus általi szingli. Az elsőnek akkor jár le szinglisége, mikor szerelmes lesz. A másodiknak ez már nehéz ügy. Neki egy-egy megszakítás kivételével sosem jár le.
22/23 anonim válasza:
Csak halkan jegyeznem meg, h sosem voltam egy rossz csaj, de 39 eves koromra ertem el a csucsot kinezetben. Joval fiatalabbnak nezek ki. Mondjak, h olyan a testem, h egy 25 eves is megirigyelhetne. Valoban. Akkor sem volt vele baj, de mara kisportolt es feszesebb.
Ennyike.
23/23 anonim válasza:
#22 Ez teljesen így van, nem tudom, itt gyakorin miért rugóznak a pasik ennyire a koron, mikor szerintem sokkal több olyan nő van, aki idővel kikupálódik és egyre csinosabb lesz. A gimis bombázók meg iszonyat hamar veszítenek a szépségükből, pl egy volt osztálytársam volt az évfolyam szépe, de a sok szolitól foltos és ráncos lett a bőre, pedig még csak 22 éves, a sok kenceficétől pedig aknés lett az arca. Ellenpélda pedig egy barátnőm, aki most 31 évesen sokkal jobban néz ki, mint valaha, formás, szép, nőies. Minden ember más és máshogy változik az idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!