Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 4eske. Csak mert nálad beletrafáltam, és te ezt rosszmodorúnak érzed, nem az én bajom. Az sem, hogy majd fél évtized alatt kutyának se kellettél.
Ezek szimpla tények. Ahogy a 2+2 négy. Te meg így jártál, és minden nemű megszólalást ami a szingli 40+os nőkről nem pátyolgatás, támadásnak veszed, és habzik a szád online rá :D.
Mármint hogy értve? Aki x éve egyedül van, az szingli, aki x+1 az már nem az? Vagy 30 alatt szingli, akkor 30 felett kötelező nemszinglinek lenni?
Semmi értelme a kérdésnek.
Mert a 40 feletti férfiak felérnek ám egy feszes testű 25 éves pasival..
Egyébként egy nő mindig talál magának szexpartnert,míg egy ronda/öreg hapsi senkinek sem kell.
A 40 feletti férfiak pénzügyileg nemhogy felérnek, de többszörösen felülmúlják a feszes testű 25 éves egyetemistát. És manapság a vadkapitalizmusban a pénz beszél.
A nő mindig talál magának szexpartnert? Nos, hányszor pirul el egy nő életében? Ötször.
1: Amikor először csókolózik
2: Amikor először csinálja
3: Amikor először csinálja pénzért
4: Amikor először fizet érte
5: Amikor már nem fogadják el tőle a pénzt...
'Nuff said.
#5 Az sem, hogy majd fél évtized alatt kutyának se kellettél.
Te mi a francról beszélsz? Gyakorlatilag fellépek Tinderre és bármikor leakasztok valakit :D Nem 40 feletti vagyok, szóval mégcsak nemis személyesen engem érintett az undorító stílusod, de nem tudtam elmenni felette. Bár a második kommentedet olvasva, benned annyi rosszindulat van, ami a fél világnak is sok lenne. Nagyjából egy 8 általánost végzett kisebbségi lehetsz, a stílusodból ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!