Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#10 értem, és akkor szerinted ez automatische igaz minden egyes 40 fölötti nőre. Whew!
A piros kezet vissza is kaptad helyből.
"Ennyire tudnak válogatni a korosodó férfiak.."
Ezzel így jól ledegradálod anyádat. Mondván, az ilyen balfék pasik elsőnek bepróbálkoznak egy jónőnél, aztán marad a vénasszony anyám :D
Itt mindenki annyira bizonyítgatja hogy Tinderen juhj 2 mp alatt talál bárkit. De azért egy ilyen semleges véleményre akkor miért reagál habzó szájjal? :D
Kinek inge, magára veszi mégis...? :D
Annak semmi köze ehhez :D Tudom :D
És ez így van rendjén. Csak nekem fájni nem fog, mert addigra 15 éve házas leszek már, és én elfogadom hogy ez az élet rendje, hogy a női test rohamosan csúful 35 felett. :D
"női test rohamosan csúful 35 felett. :D"
A ferfie meg szepul. Muhaha.
Nézzük a kérdést az élet másik végéről. 73 vagyok, 50 évet lehúztam egy nem könnyű férfival, szültem két gyereket, ápoltam, eltemettem, eléggé megviselt. 4 év elteltével már azt mondom, nem özvegy vagyok hanem "szingli"! Felfedeztem a függetlenség előnyeit, azt teszek, azt veszek, azt főzök, akkor kelek és fekszem, amikor akarok. Szerény jólétben élek, négy unokának és egy dédunokának keresem a kedvét, persze módjával. Lenne jelentkező, akinek persze valójában házvezetőnő kéne...azt már nem. Öreg kutya, öreg autó, öreg - de nem öreges - asszony. Mert elboldogulok a számítógéppel, okos telefonnal, digitális fényképezővel, stb. és őrzöm a maradék méltóságomat, ami megillet. Sok öröm kimaradt az életemből, de megtanultam emelt fővel lemondani és értékelni, amiben még részem lehet.
Azt mondják, minden nőnek jár néhány év nyugodt özvegység... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!