Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Egyetemista vagyok és az egyetemen megismertem egy srácot. Nem beszéltünk még annyira sokat, de az alapján amit tudok róla nagyon kedvelem. Sok a közös bennünk, zenei ízlés, humor stb. És külsőleg is bejön szóval összességében tetszik.
Egy hete volt egy buli amin ö is ott volt meg sok ismerős, barát. Egy barátnőmmel kimentünk levegőzni és összefutottunk a sráccal meg egy lánnyal aki szintén haver. És hát lehetett látni hogy a csajt fűzte. És hirtelen elkapott a féltékenység holott alapból nem vagyok féltékeny típus és tudom hogy igazából semmi "jogom" nincs kiakadni/féltékenynek lenni.
Szóval ez a srác elég nagy csajozó és ezzel a lánnyal sincs köztük komoly dolog. És az eszemmel tudom hogy én meg nem akarok egy lenni a sok közül semmilyen szempontból ellenben kedvelem mint embert így szívesen megismerném közelebbről is, barátkozási céllal, eltekintve a többitől. Ugyanakkor félek hogy beleesek aztán meg nekem lesz rossz.
Haverkodjak vele (mert egyebként meg nagyon rendes ember csak hát lányok terén ilyen) vagy még azt se? Egyfolytában ő van az eszemben és ez már totál kikészít mert nem áll szándékomban pofára esni.
Hali :) én hasonlóan jártam, egyetem első hete. Volt egy fiú, akivel korán megtalaltuk a közös hangot, jó barátok lettünk, miközben nekem bejött, de ő csajozott mással. Hogy kiverjem a fejemből, összejöttem egy másik sráccal, pár hónap erejéig sikerült is barátjának lennem a fent említett srácnak, de ahogy laposodott a kapcsolatom, egyre több időt töltöttem inkább a baráttal. Aztán szakítottam a pasival, mert rájöttem ez nem vezet semmi jóra, így a még több szabadidőmet a baráttal töltöttem, egyre bensőségesebb lett a kapcsolat, mikor már azt hittem, hogy lehet köztünk több barátságnál, lehetek én az a lány, akivel nem csak kavarni akar, aludtunk együtt összebújva, csókolóztunk, majd egyik buli alkalmával megtetszett neki egy lány, akitől többet akart, nem csak kavarni... Persze hogy nem én voltam az a lány... Kepzelheted hogy esett :D amennyiben valami hasonló szituációt simán túlélsz, akkor hajrá, ha nem akarsz a hibámba esni, akkor jól gondold meg :)
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!