Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és az egyetemen megismertem egy srácot. Nem beszéltünk még annyira sokat, de az alapján amit tudok róla nagyon kedvelem. Sok a közös bennünk, zenei ízlés, humor stb. És külsőleg is bejön szóval összességében tetszik.

Egy hete volt egy buli amin ö is ott volt meg sok ismerős, barát. Egy barátnőmmel kimentünk levegőzni és összefutottunk a sráccal meg egy lánnyal aki szintén haver. És hát lehetett látni hogy a csajt fűzte. És hirtelen elkapott a féltékenység holott alapból nem vagyok féltékeny típus és tudom hogy igazából semmi "jogom" nincs kiakadni/féltékenynek lenni.

Szóval ez a srác elég nagy csajozó és ezzel a lánnyal sincs köztük komoly dolog. És az eszemmel tudom hogy én meg nem akarok egy lenni a sok közül semmilyen szempontból ellenben kedvelem mint embert így szívesen megismerném közelebbről is, barátkozási céllal, eltekintve a többitől. Ugyanakkor félek hogy beleesek aztán meg nekem lesz rossz.

Haverkodjak vele (mert egyebként meg nagyon rendes ember csak hát lányok terén ilyen) vagy még azt se? Egyfolytában ő van az eszemben és ez már totál kikészít mert nem áll szándékomban pofára esni.

2018. szept. 6. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért akarsz haverkodni, ha már most féltékenységet érzel. Sok értelme nem lenne, hiszen úgyis szenvednél, hogy csak haverok vagytok.
2018. szept. 6. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézhetnéd még közelebbről, hogy csajozik.
2018. szept. 6. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Le fogod szopni ígyis-ùgyis.
2018. szept. 6. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Meséld be magadnak, hogy csak barátkozni akarsz, érezd magad sz.rul, ha másokkal kettyint, aztán feküdj le vele, abban bízva, hogy "ah, 99 lányt csak szexre használt, de én majd megváltoztatom", aztán ha nem sikerül, gyere vissza a gyakorira, feltenni a kérdést: "hogyan tudnám elfelejteniiiii?" :)
2018. szept. 7. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Hali :) én hasonlóan jártam, egyetem első hete. Volt egy fiú, akivel korán megtalaltuk a közös hangot, jó barátok lettünk, miközben nekem bejött, de ő csajozott mással. Hogy kiverjem a fejemből, összejöttem egy másik sráccal, pár hónap erejéig sikerült is barátjának lennem a fent említett srácnak, de ahogy laposodott a kapcsolatom, egyre több időt töltöttem inkább a baráttal. Aztán szakítottam a pasival, mert rájöttem ez nem vezet semmi jóra, így a még több szabadidőmet a baráttal töltöttem, egyre bensőségesebb lett a kapcsolat, mikor már azt hittem, hogy lehet köztünk több barátságnál, lehetek én az a lány, akivel nem csak kavarni akar, aludtunk együtt összebújva, csókolóztunk, majd egyik buli alkalmával megtetszett neki egy lány, akitől többet akart, nem csak kavarni... Persze hogy nem én voltam az a lány... Kepzelheted hogy esett :D amennyiben valami hasonló szituációt simán túlélsz, akkor hajrá, ha nem akarsz a hibámba esni, akkor jól gondold meg :)

L.

2018. szept. 7. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!