Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a helyzettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Vegyem fel a "harcot"? 22L

Figyelt kérdés
Megismertem egy sracot, mielott meg megtudhattam volna mik a rossz tulajdonsagai, beleszerettem. Azota is tart a dolog. Par hete dobbentett ra az egyik baratnom arra, hogy o csak azokat a csajokat vallalja fol, azokkal jar, akik kinezetre eleg kihivoak, akik ugymond menok, nepszeruek a ferfiak koreben, es nem utolso sorba, akikkel fel tud vagni, hogy "ez igen, milyen jo nod van".
2015. nov. 15. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed helyesen úgy hangzik: viselkedjek-e megfelelési kényszeresen egy olyan kapcsolatban, ahol nem szerenek, tisztelnek, értékelnek, vagy inkább keressek olyasvalakit, aki elfogad és értékel úgy, ahogy vagyok.

Ide illő mondás: "Aki mindig másoknak akar megfelelni, az lemond arról, hogy önmagáért szeressék."

2015. nov. 15. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebből nem lesz se tartós kapcsolat, se boldogság. Egy életen át hessegetheted a pácienseket körülötte, nyilvánvaló hogy egy nőt nem önmagáért szeret, hanem csak felvág vele. Sokkal kiegyensúlyozottabb,nyugodtabb és boldogabb lehetnél egy olyan mellett, aki nem ilyen felszínes, és hozzád ragaszkodik. Bocsánat,nem provokációból mondom, hanem azt hiszem szenvedni fogsz mellette.
2015. nov. 15. 12:58
 3/6 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Az első nagyjàbòl felvàzolta. Ha egy olyanfajta csajszi lennél, aki a leiràsod alapján megfelel a hapsinak, azt mondom, hajrà.

De vélhetőleg teljesen màs vagy...Ne vàlj olyannà, és semmilyenné egy férfi kedvéért.

Ha villogni akar, az a teljes felszinességét mutatja. Erre talàl magànak bőven. Ha meg nem, akkor tekerje körbe magàt karàcsonyfa égőkkel.

2015. nov. 15. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
És utánanéztél, hogy igaz e, amit a barátnőd mondott? bebizonyosodtál, hogy igaz? Az islehte, hogy a barátnőd,csak szét akr titeket szedni. Persze ha utánajéártál, és úgy van,akkor én elhagynám.
2015. nov. 15. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo, nem vagyok csunya, divatosan oltozkodom, de mindig figyelek arra, hogy ne nezzek ugy ki, mint egy ri.bi, hanem inkabb elegansan szexi legyek...
2015. nov. 15. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, utanajartam, nem egy ember mondta ezt plusz o maga kerdezte 1x az egyik sractol, mikozben az egyik ilyen csajszit olelgette, hogy nah szep baratnom van
2015. nov. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!