Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok e az igazinak, hogy korábban fűvel-fával lefeküdtetek?
Ha a múltad nem is, az mindenképp becsülendő hogy most őszinte akarsz vele lenni. És ő azt az embert szereti aki most vagy, nem aki voltàl.
Hogy válaszoljak is: neked kell tudnod hogy dolgoznà fel. Semmiképp se egyszerre zúdíts rá mindent. Beszélgessetek a múltkor, és ha közben úgy érzed hogy befogadó akkor mesélsz neki...
Szerintem: ha benne van a pakliban hogy nem fogadja el, az nem azt jelenti hogy nem ő a nagy ő. Egyszerűen csak mindenki másmennyit bír el... ki többet ki kevesebbet
Igen, én elmondamám, mert a barátom is bizalmasabbnàl bizalmasabb dolgokat mesélt magáról. Néha-néha én is kiakadam (főleg az érzelmi dolgokon, furcsa hozzàállása volt az élethez, különleges ember különleges érzelmk világgal) de mivel szeretem elfogadom a múlját. Soha nem jutott eszembe elítélni hiszen láttam h őszintén beszélt.
Még prostinál is volt egyetemista korában. Na bumm. Mégis egy egészséges lelkületű értelmiségi munkát végző felnőtt lett belőle, akiről mindenféle szempontból példát lehetne venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!