Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok e az igazinak, hogy korábban fűvel-fával lefeküdtetek?
Ha a parod tenyleg olyan egyenes ember es szeretitek egymast, akkor el fogja nezni Neked es tovabba ertekelni is fogja az oszintesegedet. Persze szepithetsz is a dolgokon, elmondhatod, hogy kellett a penz, nem gondoltal bele a kovetkezmenyekbe, stbstb.
Ha van ra sansz, hogy sosem tudja meg ha eltitkolod, akkor ne mondd el.
Mondjuk en penzert soha senkivel de kb vegigbuliztam az eletet, es nyilvan nem 2 pasival fekudtem le de sosem titkoltam. Ha valaki emiatt nem akar akkor az mindkettonknek jobb. Szerencsere a ferjem is kielte magat, es ez egyikonket sem zavart egyaltalan.
Konkretan egy komoly kapcsolatomat sem zavarta, szoval en siman elmondanam neki. 21.-ik szazad, a te eleted ha ezert elitel akkor jobb h megszabadultal tole.
Muszáj a múltról beszélni? Én nem titkoltam de nem is beszéltem róla sohasem. A férjem múltját sem firtattam. Természetes, hogy voltak elöttem kapcsolatai, hiszen 32 volt mikor megismertem, én 29.
Más: valaki itt írt a jóakarókról. Biztos, hogy aki feketíti a másikat az mindig igazat mond?
Kérdező! Én nem beszélnék a helyedben a múltról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!