Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összefügghet a két dolog? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összefügghet a két dolog? És fel akar hízlalni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1,5 éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk jártam kondizni egy éve abbahagytam, utána híztam kb. 8 kgt. Azóta többsör is mondta hogy milyen jól áll nekem szerintem komolyan gondolta de lehet hogy csak idegesített vele. Legalább is akkor úgy gondoltam. Azért gondolom hogy nem csak viccelt mert tényleg sokszor mondta és mindig fogdosta a hasamat, főleg így nyáron, amikor nem volt rajtam póló. A másik meg az hogy nagyon sokszor ad, süt nekem süteményt meg ad minden féle finomságot amit szeretek és mindig mondja hogy egyem meg a maradékot. Persze lehet hogy ezt kedvességből csinálja, de nem hiszem. Főleg hogy egyre több ilyesmit ad mondtam hogy nem kell mert csak elhízom tőle, de őt nem zavarja szerinte jobban áll nekem. Rá is kérdezhetnék de nem szeretném megsérteni.

2018. szept. 5. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
A te dolgod, hogy odafigyelj a saját egészségedre! Állítsd le a barátnődet, ha túl soknak érzed. A kövérség nem jó a szívnek, cukornak, stb.
2018. szept. 5. 19:24
 2/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:
95%
Az a lényeg, hogy soha ne kerülj a nyitott kemence és ő közé. Erre figyelj oda.
2018. szept. 5. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2es nehezen esett le,de nagyot ütött.
2018. szept. 5. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan lányok akiknek többek között abban nyilvánul meg a szeretete hogy jól tartják a párjukat. Főznek rá, úgymond elkényeztetik, készítenek neki süteményt. És nem feltétlenül fogják bánni hogy ha ez meg is látszik a férfin, hisz ez kifelé azt közvetíti, hogy jól főznek, ők egy jó, alkalmas barátnő/feleség és a férfi jól érzi magát a kapcsolatban, de legalábbis elég jól ahhoz hogy merjen kicsit kényelmesebb lenni. Ez nem feltétlenül tudatos.

Ezen felül belepasszol a hagyományosabb női szerep felfogásba, hogy a nő gondozza a szeretteit. Ez nem idegen dolog itthon sem, de vannak országok meg kultúrák ahol jobban megmutatkozik ez. Ilyen helyeken a jó háziasszony abban mutatkozik meg, hogy a férje a kapcsolat alatt kisebb nagyobb pocakot ereszt.

Ha ez téged zavar akkor egyszerűen mondd neki, kezdj el újra kondizni stb. De ne azonnal azt feltételezd hogy ő rosszat akar neked.

2018. szept. 5. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es 😁😁😁😁😁
2018. szept. 5. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Most láttam egy vicces képet. Nő egy disznót ölel. Aláírás: amikor akkorára sikerűlt hízlalni a pasid,hogy nem tud megcsalni.... minden vicc fele igaz???
2018. szept. 5. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Hello!

Gondoltam így írok inkább választ nem a sok félvicces vagy fèlbolond között.

A leírtak alapján szerintem jobban jársz ha rákérdezel, persze a lehető legfinomabban amikor jó kedve van vagy kicist viccesen mondjuk evés közben. Illetve belinkeleek valamit ide lehet erről van szó:

[link]

[link]

2018. szept. 8. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!