Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátnőm amolyan "szerelmi háromszögben" találta magát, ti mit tennétek?
Tehat: Krisztit Peti erdekli, viszont Danival van, mert Dani nyomult es leszarta Kriszti erzeseit, mivel abban hisz, hogy majd magaba bolonditja a csajt. Vett egy Wellness-hetveget is, mivel nagyon teper. Dani creepy es Kriszti sosem fogja tudni igazan szeretni, mivel ha lo nincs, szamar is jo alapon van Vele egyutt. Kriszti helyeben nem mennek el Wellnesselni, de Petire sem varnek. Mindkettot kiiktatnam az eletembol, mivel volt mar egy “Danim” es az a csavo total belem esett, aztan miutan dobtam a tenyleges jaras idejenek a ketszereset toltotte az ostromlasommal es a mai napig engem emleget, mint elso nagy szerelmet. Dani nem jo valasztas, barmennyire is kezenfekvonek tunik.
Ha Kriszti kepes kizarni az erzeseit es csak egy jot akar szexelni, akkor talalkozzon Petivel, letisztazva a jatekszabalyokat eloszor is magaban, hogy NEM SZABAD BELEESNI MERT O CSAK QURNI AKAR. Utana meg Petivel, hogy meg szuz es legyen gyenged. Ha Peti nem egy igazi erzeketlen tusko, akkor meg jol is elsulhet a dolog es legalabb az elso egy jo elmeny lesz. Ha viszont Kriszti tiszta szerelemmel akarja eloszor elvesziteni, akkor hagyja a fenebe Petit IS.
Kedves Kriszti! Én a helyedben keresnék egy 3.-at.
Peti nem szeret, csak szexet akar. Dani sem szeret, ő is csak szexet akar, csak ő rafkósan welness-féle álromantikával leplezi ezt. Mivel nem vonzódsz hozzá igazán (különben nem Peti után sóvárognál), így simán továbbléphetsz, ne hagyd, hogy az ajándékával manipuláljon!
Keress egy olyan fazont, akit szeretsz és kívánsz, és akiben megbízhatsz, aki nem pár hét után akar a bugyidba mászni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!