Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan, hogy nem értette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy nem értette meg valaki, hogy beteg vagy és nem fogok vele találkozni?

Figyelt kérdés
39 fokos lázzal nem megyek segova, ha nem érti meg, csá.
2018. szept. 2. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelmű! Itt látszik már , hogy csak magával foglalkozik..
2018. szept. 2. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Holnap iskolába se? :O
2018. szept. 2. 19:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyetemista vagyok, én októberben kezdem a tanévet xD

Viccet félretéve, tudom, hogy csak lefeltetni akart, de az sem érdekelte, hogy hullabeteg vagyok...

2018. szept. 2. 19:35
 4/7 anonim válasza:
Jobbulást! :)
2018. szept. 2. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
6%
Hat miert ne? Jol megkefel, te nem mozdulsz.
2018. szept. 2. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy haverom törött vállal még 1 hétig síelt...

A barátnőmnek kilyukadt a gyomra, és bejárt suliba, a 3. napon esett össze, a kórházban tért magához...

39 fokos lázzal bárhova elmegyek, max kicsit fázom, ennyi - hozzáállás kérdése :)

28/F

2018. szept. 4. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:

gondolom a pasi nem hitte el, és ezért elköszönt, ugye? Ajánlottál neki más időpontot? Próbáltál még vele beszélgetni?

Sajnos rengeteg ilyen hazugsággal találkoztunk mi pasik az életünkben, és nem csoda ha paranoiásak kezdünk lenni. Nálam már sokszor volt, hogy "nem érek rá", "nem tudok mit igérni", "sokat dolgozok" - aztán bamm, facebook családi állapot: kapcsolatban.

2018. szept. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!