Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkerülnél egy olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkerülnél egy olyan férfit aki "belül halott"?

Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nehéz elkerülnöm, mert én vagyok az.
2018. szept. 1. 22:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Első kézből mondhatom, hogy elkerülik az olyat aki "belül kicsit halott" és ezt tapasztalatból mondom.
2018. szept. 1. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

azért szorulna némi magyarázatra pl-

1.10 évig volt légiós és a 200. néger gyerek katona megölése után kiégett?

2.képtelen kilépni a komfort zónájából a beszűkült világából,mert egy bepunnyadt depressziós lusta f-asz és e miatt érzi kiégettnek magát?

2018. szept. 1. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Vagy olyan egyéb traumák/csalódások/veszteségek/szenvedések érték, amelyek miatt bezárkózott a saját világába, és önkéntelenül is igyekszik érzelemmentesen élni az életét, további fájdalmakat elkerülendő.

2018. szept. 1. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Halott lelkű? Magyarázd el..
2018. szept. 1. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem kerülném el, de nem kezdenék vele kapcsolatba, amíg nem kér orvosi segítséget.
2018. szept. 1. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
25%
nem ismeritek a kiégett de lelki bajnok embereket..na ők az igazi kincsek akiktől sosem fogsz rosszat kapni
2018. szept. 1. 23:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen. Kiveve Keanu Reevest.
2018. szept. 2. 08:50
 9/12 anonim ***** válasza:

#7 Ezzel tudnék vitatkozni. Volt már szerencsém ilyen "kiégett, de lelki bajnok" emberhez, még meg is sajnáltam, meg akartam menteni stb. de az égvilágon semmit nem értem el nála, csak tolta tovább a saját agymenéseit... mikor lett barátnője, állandóan hisztizett, hogy biztos megcsalja stb. Többször nagyon megbántott, már a végén nem bírtam látni se, erre fenyegető leveleket írogatott nekem is meg a barátnőimnek is. Ez lett az eredménye a nagy jótéteménynek.

Azóta óvatos vagyok az ilyen lelki sérült emberekkel. Kedves vagyok meg minden, de megtanultam, hogy én senki lelkét nem tudom rendbe tenni, ehhez szakember kell.

2018. szept. 2. 09:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem tisztáztad, hogy pontosan mire gondolsz, de én nem feltétlenül.

Mikor páromat megismertem, abban az évben elveszítette az egész családját, váratlanul és tragikusan, és még sorolhatnám hányféle sz..rság érte. Ahhoz, hogy úgymond "ép ésszel" ezt túlélje, eléggé rideg lett, mondhatnám úgyis, ahogy te, hogy "belül halott".

Sokáig tartott, amíg sikerült nyitnia felém érdemben (kb 1,5 év) de nekem megérte. Nagyon rendes és jó ember, de amin ő keresztül ment, az szerintem bárki számára megterhelő lett volna lelkileg.

2018. szept. 2. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!