Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácsokat kérek!?
Szia!
Pedig ehhez szakember kellene. Nem csak rossz szakemberek vannak. Jó pszichológus is létezik.
Vagy biztos vannak önsegítő csoportok, ahol talán tudnál olyanokkal beszélni, akik már megtanultak lezárni egy ilyen eseményt.
Borzalmasan sajnálom, ami veled történt,megszakadt a szívem, ahogy olvastam. A szerelmed sem akarná, hogy így érezz, ezért is javaslom tényleg, hogy beszélj másokkal.
Sok sikert!
Nagyon nehéz elengedni valakit, akitől ráadásul elbúcsúzni sem tudtál.
Csak az 5 év közben eltelt időre tudnék tanácsot adni, ezután már a súlyossága miatt a dolognak én is a pszichológust ajánlom. Nem csak rosszak vannak, első ilyen orvosnál kialakulhat egy rossz kép benned általánosítva őket, de vannak jók, túlnyomóan. Ez egy szerencsétlen véletlen, hogy egy rosszat fogtál ki. És megértem, hogy hogy kötődhetsz hozzá, ha mindenben az első volt, de ha öngyilkos lennél, az élet további örömeit is eldobnád, amik még érni tudnak és érni fognak. Még annyi lehetőséged lenne utazni, nyelvet tanulni, a hobbidat követni, barátokat szerezni, ismerkedni és ki tudja, egy nap, lehet nem is olyan távoli napon újra tudnál szeretni. Ne add fel egy, igen nagy, de egy dolog miatt az egész életed.
És kitartást, nagyon remélem, hogy sikerül, mert még annyi dolog van, amiben örömödet tudod lelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!