Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha valaki nem szereti a halott pénzt? Kizáró ok az ismerkedésnél?
Látom mekkora hype van körülöttük, na rávettem magam, és megnéztem pár népszerűbb klippjüket youtubeon.
De egyszerűen nem értem, mit csíp ezen a fél ország, legalábbis a fiatalság fele.
A fiatalabb gyereknek olyan hangja van, mintha konstans kínlódna valamitől, a másik meg monoton hangon beszél, mint valami olcsó magyar Macklemore utánzat.
Ha ez megnyugtat, akkor nekem kellett egy kis idő, hogy leessen, pontosan miről van szó. Egyáltalán nem gáz, sőt.
Csak az ország másik felével kell ismerkedned.
23 N
Egy ismerkedés/ párkapcsolat nem arról szól hogy legyél pont olyan mint a másik!!
Hülyét kapok az ilyentől gaz ha nem szeretem ezt, gaz ha szoknyát hordok, stb stb.
A párkapcsolatban az egyéniség nem szűnik meg, a párod nélkül is kell legyen életed.
Mi van a párod szereti???
Majd elmegy haverokkal ismerősökkel koncertre nem jelenti a párkapcsolat végét.
Én pl. biztos nem lennék együtt olyannal, aki nem szereti az állatokat, vagy a természetet, és olyannal sem, aki szereti a Éjjel-nappal budapestet, vagy a Győzikét .
A halott pénzt csak hallásból ismerem, bár egy számjukat sem hallottam még.
Van egy elmélet, miszerint az emberek jelentős része a legtöbb számukra új zenét 30 éves koruk előtt ismerik meg, onnantól már nosztalgiából inkább csak a számukra ismert zenéket hallgatják. Annak ellenére hogy vagy 15 évet tanultam zenét, ez pl. abszolút igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!